Zvezda ne može sve mečeve da igra u ''Areni''!?

Autor: Darko Mitrović
subota 03.01.2015.
13:10
Izvor: Sportske.net

Iako je sve veće interesovanje navijača za utakmice Zvezdinih košarkaša u Evroligi, prema poslednjim najavama će neki mečevi morati da budu preseljeni u ''Pionir''.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Ekipa Dejana Radonjića je sinoć startovala u Top 16 fazi Evrolige, ali je u sjajnoj atmosferi, pred dvadesetak hiljada ''Delija'' u ''Kombank Areni'', Real ipak odneo bodove u Madrid.

Jasno je da će naredni mečevi crveno-belih, pogotovo na domaćem terenu, imati mnogo veći takmičarski značaj, ukoliko Zvezda želi plasman u Top 8, ali će neke od predstojećih duela Radonjićev tim morati da odigra u ''Pioniru''.

Kako prenose ''Novosti'', u pitanju su mečevi sa Albom, 29. januara u petom kolu, kao i sa Makabijem u devetom kolu. Taj meč je na programu početkom marta.

Razlog za pomeranje utakmice sa Albom u ''Pionir'' je zauzetost ''Kombank Arene'' zbog predstave "Ledeno doba", koja je na programu 30. januara, ali je neophodno ranije postaviti ledenu podlogu u hali.

Kad je u pitanju duel sa Makabijem, razlog za sada nije poznat, ali bez obzira da li se igralo u ''Pioniuru'' ili ''Areni'', velika podrška ''Delija'' ne bi trebalo da izostane.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke