Zvezda navijačima: "Dođite da ponovo pobedimo u Pioniru!"

Autor: Miloš Marković
petak 30.01.2015.
14:50
Izvor: Sportske.net

Nakon velike pobede nad nemačkom ALbom i sjajnom atmosferom u hali Pionir, iz kluba stiže poziv navijačima.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Izabranici trenera Dejana Radonjića žele da nastave pobednički niz u regionalnom takmičenju i sačuvaju epitet jedine neporažene ekipe u ABA ligi i u narednom kolu.

Crveno-beli u 20. kolu dočekuju ekipu Solnoka, a tom prilikom iz kluba stiže poziv navijačima da u što većem broju dođu u Pionir i svojom energijom sa tribina pomognu Zvezdi da ostvari svoj cilj.

Ulaznice za ovaj meč biće u prodaji od subote na poslovnicama Eventima, a na dan utakmice karte će moći da se kupe i na biletarnici dvorane Pionir od 15 sati pa sve do početka meča i to po nepromenjenim cenama.

Karte za tribine koštaju 300 dinara, dok je cena ulaznica za parter 500 dinara. Za plavu i belu ložu neophodno je izdvojiti 700, a za ložu 900 dinara. Ulaznice za počasna mesta tik uz teren (court seat) koštaju 5.000 dinara.

Klub ima jasan poziv navijačima.

"Još jednom koristimo priliku da pozovemo navijače da u što većem broju dođu u beogradski hram košarke jer će velika podrška sa tribina sigurno biti dodatni motiv da košarkaši Crvene zvezde pruže još jednu dobru partiju. Takođe, posebno naglašavamo da kupovina ulaznice predstavlja najdirektniju moguću finansijsku pomoć klubu u nameri da u nastavku sezone beleži još bolje rezultate.", navodi se u saopštenju na sajtu Crvene zvezde Telekom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke