Zvezda na novoj ruti - Do Bamberga preko Beograda i Zagreba

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 11.11.2016.
21:20
Izvor: Sportske.net

Plan putovanja koji su u Crvenoj zvezdi mt:s napravili pre polaska u Kazanj u potpunosti je promenjen pa će crveno-bela ekspedicija ipak doputovati u Beograd.

Sportske.net/StudioALTAI/NikolaKrstić
Sportske.net/StudioALTAI/NikolaKrstić

Povezane vesti

Košarkaški klub Crvena zvezda mt:s morao je da koriguje plan putovanja na mečeve sa Cibonom i Bambergom nakon problema koji je nastao u Kazanju.

Ekspedicija šampiona Srbije ostala je "zarobljena" na aerodromu nakon duela sa Uniksom što je dovelo do velikih problema i nužne promene ranijih planova.

Pred put u Kazanj planirano je da se posle meča sa Uniksom leti do Moskve, a zatim direktno za Zagreb. Nakon duela sa Cibonom letelo bi se u Bamberg na duel sa Borse Basketom, ali su se stvari sada izmenile.

Košarkaški klub Crvena zvezda mt:s saopštio je da je sa Cibonom dogovoreno da se utakmica 9. kola ABA lige igra u nedelju od 21 čas u dvorani "Dražen Petrović".

Večeras je u Moskvi organizovan let za Beograd, pa će tako crveno-beli ipak doputovati kući noćas, nakon ponoći. Nakon kraćeg odmora u subotu se autobusom kreće za Zagreb na meč sa Cibonom u 15 časova, a plan je da se za Bamberg krene u ponedeljak u 9 časova.

Utakmica sa Brose Basketom zakazana je za utorak. U sredu ekipa Crvene zvezde mt:s treba da stigne u Beograd, a za petak, 17. novembar, zakazana je utakmica 8. kola Evrolige sa EA7 Olimpijom iz Milana.

Sada kada imate uvid u to koliko vremena će košarkaški Crvene zvezde provesti u putu i koliko će im snage biti neophodno da izdrže te napore, možete da razumete koliko je teško izaći na teren i izgarati za pobedu u ovako zgusnutom rasporedu.

Dodajmo još i to da utakmica sa Cibonom nije mogla da bude odložena za neki termin koji bi više odgovarao crveno-belima jer sve utakmice prvog kruga takmičenja u ABA ligi moraju da budu završene do početka 14. kola a to je sredina decembra. U tom periodu slobodnih termina za odigravanje ove utakmice nije bilo.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke