Zvezda 'manekene' dočekuje u Areni!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 10.11.2016.
09:12
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Košarkaški klub Crvena zvezda mt:s saopštio je u četvrtak ujutru da će utakmica 8. kola Evrolige sa EA7 Olimpijom iz Milana biti odigrana u beogradskoj "KombankAreni".

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Srpski šampion u sredu je krenuo put Kazanja na prvu od pet utakmica koje će odigrati u periodu od samo deset dana, a poslednji u nizu biće duel sa EA7 Olimpijom iz Milana.

Košarkaški klub Crvena zvezda mt:s saopštio je danas da će duel 8. kola sa EA7 Olimpijom iz Milana biti odigran u beogradskoj "KombankAreni" i pozvao navijače da u što većem broju dođu na taj meč.

Utakmica osmog kola Evrolige između šampiona Srbije i Italije zakazana je za 17. novembar od 19 časova, a naknadno će biti saopštene informacije vezane za prodaju karata.

Podsećamo da za EA7 Olimpiju iz Milana, popularne "manekene", nastupaju srpski internacionalci i bivši košarkaši Partizana Milan Mačvan i Miroslav Raduljica, ali i reprezentativci Slovenije i Hrvatske Zoran Dragić i Krunislav Simon.

Pre duela sa italijanskim sastavom Crvena zvezda mt:s odmeriće snage sa Uniksom u Kazanju, Cibonom u Zagrebu i Brose Basketom u Bambergu, a zatim će uslediti duel Armanijem da bi niz od pet mečeva u deset dana bio kompletiran duelom sa Karpoš Sokolima u Beogradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Thursday, 10.11.2016
10:20

Ti manekeni su najveci klub u Italiji i jedan od najvecih klubova u Evropi- sto bi rekao Troj Meklur:-), you may remember them as Simental, Simak, Trejser, Filips, a zvali su se i Bili. 27 puta prvaci Italije, 5 puta osvojili Kup Italije, 1 put Superkup Italije, 3 puta bili prvaci Evrope, 2 puta igrali finale, jos 4 puta bili medju cetiri od toga 2 puta na F4 jer nije uvek postojao F4, 3 puta KPK (Saporta kup) uz 2 finala, 2 puta Kup Radivoja Koraca uz (isto) 2 finala, ali i jedan 1 Interkontinentalni kup.