Zvezda kvari Božić Hrvatima (19.00)

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 25.12.2016.
12:30
Izvor: Sportske.net

Seriju važnih mečeva u smiraj godine košarkaši Crvene zvezde mt:s nastavljaju u Zagrebu. Šampion će na dan katoličkog Božića pokušati da pokvari slavlje ekipi Cedevite.

aba-liga.com/kkcrvenazvezda.rs
aba-liga.com/kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Najzanimljivija utakmica 15. kola regionalne košarkaške lige biće odigrana večeras u zagrebačkom "Domu Sportova", gde će aktuelni šampion Hrvatske i učesnik TOP 16 faze Evrokupa ugostiti šampiona Srbije i učesnika Evrolige.

Za košarkaše Crvene zvezde mt:s gostovanje u Zagrebu predstavlja još jedno u nizu iskušenja o kojima je bilo reči još početkom meseca kada se govorilo o decembarskom rasporedu.

Beogradski crveno-beli nanizali su 14 pobeda u ABA ligi, poslednje dve na gostovanjima u Podgorici i Skoplju, a uoči duela sa Cedevitom pali su i evropski giganti iz Tel Aviva i Madrida.

Ukoliko Crvena zvezda mt:s večeras savlada Cedevitu tim Dejana Radonića praktično bi overio pol poziciju za plej-of, jer izuzev gostovanja Partizanu crveno-bele do kraja ligaškog dela ne čeka nijedno teže gostovanje.

Jasno je pak da u odnosu na prvi međusobni duel Crvene zvezde i Cedevite večerašnja utakmica neće imati mnogo sličnosti pošto su Zagrepčani u mnogome promenili roster i popravili formu.

"Vitamini" su sada jači za Marka Tomasa, Džona Šurnu i Rajana Boutrajta i nema sumnje da Zvezdu večeras u Zagrebu čeka najveće iskušenje u ABA ligi, barem kada je druga polovina ligaškog dela takmičenja u pitanju.

Crvena zvezda mt:s i Cedevita do sada su igrali 21 meč, a rezultat je 12:9 za aktuelnog šampiona ABA lige, s tim što hrvatski sastav ima mnogo bolji skor u "Domu Sportova" (7:3).

Utakmica 15. kola ABA lige između Cedevite i Crvene zvezde mt:s zakazana je za 19 časova uz direktan prenos na prvom kanalu TV Arena Sport.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
gosfkcz
Sunday, 25.12.2016
15:22

Zaustavis Bilana I nema ih nigde. Ne verujem da bi im poraz pokvario bozic jer ne verujem da iko poraz od Zvezde dozivljava kao neocekivan.

avatar
Krešimir K Lora
Sunday, 25.12.2016
18:21

ma ako pobjedi Zvezda svi u Hrvatskoj u depresiji hahaha..nitko ne zna ni da igraju toliko je bitno

avatar
Aleksej Alex Toskovic
Sunday, 25.12.2016
13:57

Idemo po pobedu pa onda da srušimo CSKA!

avatar
Sunday, 25.12.2016
15:35

price za malu decu exexex CSKA? MA DAJ DOBAR VIC.

avatar
babaroga
Sunday, 25.12.2016
19:21

Sve ste vi to lajali i za Makabi i za Real. Naravno da je to naj tim Evrope trenutno i da niko ne gaji previse nade. Da vas citiram: budzet i ostala saplitanja kakva su mi se odlicno pozicioniramo trenutno. Nego, kad si izasao?

avatar
Pretorijanska Garda
Sunday, 25.12.2016
19:12

Koliko se ti patis pa to je strasno...neka nas pobedi ako moze sampion Evrope i tim sa 44m budzeta, prosle sezone se u sred Moskve jedva izvukli...a ti samo nas gledaj poyy