Zvezda kreće u odbranu titule (19.00)

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 30.09.2016.
09:47
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda večeras igra svoju prvu utakmicu u sezoni, u goste im dolazi ekipa MZT-a koja se znatno pojačala pred ovu sezonu.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Najveći favorit za titulu u ABA ligi ove sezone jeste Crvena zvezda koja je i branilac titule i dvostruki uzsatopni osvajač trofeja.

U pohod na het-trik kreću večeras u hali "Pionir" protiv MZT Skoplja, a ekipa Dejana Radonjića koji će i ove sezone predvoditi crveno-bele, pretrpela je velike promene.

"Smatram da je Jadranska liga ove sezone nešto što je značajno kvalitetnije u odnosu na prošlu. Ne samo zbog toga što su naši najveći konkurenti napravili odlične timove, već su to uradili i drugi. To će nam otežati posao, ali donosi zanimljivije takmičenje, sa velikim brojem dobrih utakmica i veće uživanje za gledaoce", rekao je pred ovaj meč Dejan Radonjić.

Kvinsi Miler, Maik Cirbes, Vasa Micić, Tarens Kinsi i Vladimir Štimac
su do sada napustili ekipu, a očekuje se dolazak još jednog ili dvojice igrača.

MZT se dosta pojačao pred ovu sezonu, ali je veliko pitanje da li će za njih večeras igrati jedan od najboljih, Đorđe Drenovac koji se povredio u Superkupu Makedonije.

Utakmica između Zvezde i MZT Skoplja, kojom će crveno-beli počeli sezonu, igraće se danas od 19.00 u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić", a prenos je na Areni sport.

Pored Crvene zvezde, večeras igra i FMP Železnik koji se sastaje sa Zadrom u Zadru od 21 čas.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jedan jedini
Friday, 30.09.2016
12:24

😂😂😂😂😂😂😂Gancici i kosarka

avatar
Markо Đorđević
Friday, 30.09.2016
11:58

Samo hrabro junaci nasi. Da izguramo nekako ovih mesec dana dok ne dodju pojacanja, posle ce sve biti lakse.

avatar
Anonymouss
Friday, 30.09.2016
11:43

Krece crveno-bela armada u jos jednu odbranu trofeja. Trenutno sa svim srpskim igracima prakticno, ekipom u kome su talenti, legitimni i prekaljeni evroligaski igraci, i par iskusnih velikih Zvezdasa, koji ce se boriti svim srcem. Ekipa je sasvim dobra za pocetak, nesto kasnije stizu i 2 odlicna pojacanja. Jako pametno se radi, uzimajuci u obzir veoma mizeran budzet dobri potezi se povlace, odlicna je hemija u timu, stvari funkcionisu lepo. Vcrs se igra protiv nikad jace i odlicne ekipe MZT-a, i to ce biti jako dobra provera na startu lige. Verujem, to jst ubedjen sam da cemo ove sezone biti jos jaci i bolji, igrati lepsu i stabilniju kosarku, i sasvim sigurno ljubitelji kosarke u nasoj zemlji ce imati sta da vide, i da uzivaju u igrama aktuelnog sampiona Srbije i Jadranske lige. Pozelimo srecu i nadajmo se da ce srpske i zvezdine zastave da se vijore u junu, na proslavi trofeja na Kalemegdanu. Pre svega. srecno nasim mladim srpskim igracima, i da se pokazu i dokazu zbog cega smo zemlja kosarke. Da ginu za tradiciju od 1945 i sveto ime kluba. Da brane Zvezdin grb, i da omoguce jos jednom da isti zasija punim sjajem kako na domacoj tako i na Evropskoj sceni.