Zvezda je prva, to se zna(lo)!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 22.03.2015.
13:35
Izvor: Sportske.net

Poslednje kolo ABA lige, Crvena Zvezda Telekom je demolirala Makedonce i sa velikom prednošću zauzela prvo mesto pred plej-of.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

U prvoj utakmici ovog poslednjeg kola ABA lige Crvena Zvezda Telekom je bez ikakvih problema odigrala "trening utakmicu" protiv ekipe MZT iz Skoplja, na kraju je bilo 89:56.

Zvezda je odigrala sjajnu odbranu u meču koji nije apsolutno ništa značio obema ekipama, podatak da su gosti u "Pioniru" danas samo u dve četvrtine prešli 15 poena dovoljno govori u prilog tome.

Raspodelio je minutažu trener Radonjić, priliku su dobili i košarkaši koji nisu imali dovoljno minuta, a Markus Vilijams danas nije nastupio.

Do poluvremena Crvena Zvezda Telekom je napravila veliku razliku, bilo je čak 26 poena prednosti, pa se već tada znao pobednik.

Laganim ritmom do kraja uz prednosti koje su iznosile i preko 30 poena zvezda je zabeležila i 24. pobedu ove sezone u ABA ligi i sasvim zasluženo zauzima prvo mesto pred početak plej-ofa.

Najbolji u Crvenoj Zvezdi je bio Cirbes sa 19 poena i 9 skokova, Dangubić i Mitrović sa po 13 poena su ga pratili, a svoje poene je upisao i Kaplanović koji je igrao skoro celu četvrtinu.

U suprotnom taboru najbolji su bili nekadašnji saigrači iz Radničkog Sinovec sa 17 i Ćapin sa 10 poena.

Crvena Zvezda Telekom večeras oko 21 čas saznaje rivala u polufinalu nakon završetka utakmica Budućnost - Partizan i Solnok - Cedevita.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke