Zvezda je izgubila u Minhenu, pitajte Bogdana!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 06.11.2015.
23:22
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović izjavio je da će Zvezda za plasman u TOP 16 Evrolige morati da pobedi Bajern u Beogradu većom razlikom nego što će izgubiti naredne nedelje.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Bivši košarkaš Partizana Bogdan Bogdanović privukao je veliku pažnju srpskih novinara nakon trijumfa Fenerbahčea nad Crvenom zvezdom Telekom.

Kao neko ko je u prošlosti predstavljao "noćnu moru" aktuelnog šampiona Srbije u vreme dok je nosio crno-beli dres, Bogdanović je priznao da mu je laknulo što nije on bio taj koji je morao da vuče Fenerbahče u Beogradu već je to uradio Pero Antić.

"Dobro smo otvorili utakmicu i držali smo prednost od početka, u čemu nam je pomoglo to što ni oni nisu ubacili otvorene šuteve u startu. Mislim da smo igrali zrelije i pametnije u napadu. Pera je iskusan, NBA igrač je, zna kako da razigra, šutne... Kompletan igrač" kazao je Bogdanović.

Srpski reprezentativac priznao je da mu je dolazak u Beograd jako prijao, a kada je upitan da prokomentariše Zvezdine šanse za plasman u TOP 16 fazu Bogdanović je dao vrlo interesantan odgovor.

"Koliko znam, Zvezdi je potrebno da pobedi Bajern Minhen u Beogradu većom razlikom nego što će tamo da izgubi" rekao je Bogdanović.

Na novinarsko pitanje 'kako zna da će Zvezda izgubiti u Minhenu', Bogdanović je odgovorio:

"Pa do sada su sve utakmice u gostima ubedljivo gubili!"

On je kazao da je njegova ekipa protiv Zvezde odigrala zrelo i pametno.

"Zvezdi je nedostajalo mnogo bitnih igrača, a na terenu je bilo mnogo mladih. Ovo je bila veoma bitna pobeda, jer ćemo se verovatno boriti za prvo mesto u grupi sa Himkijem" zaključio je Bogdanović.

Zvezda će u narednom kolu gostovati Bajernu u Minhenu, dok će Fenerbahče dočekati Himki.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milan Mihajlovic
Saturday, 07.11.2015
09:35

Decku bi bilo bolje da gleda svoju karijeru koja stagnira vec dve godine. Da ne kazem da je cak i gori nego sto je bio.

avatar
Kladionicar BAN 40
Saturday, 07.11.2015
02:41

Dobro, mi cemo izgubiti od Bajerna a tvoj voljeni klub od Krke.. Jos jedno pitanje, koji klub vodi najveci evropski strateg D.V?

avatar
Vanja Grubač
Saturday, 07.11.2015
02:22

Zna znanje...teško da će i ovde i tamo biti ispod 15 razlike.Oni dižu formu a ovde forma pada.

avatar
Goran Zdravkovic
Saturday, 07.11.2015
01:25

Ti i Kalinic bolje se osvrnite na svoju igru jer ako gledamo po trenutnom ucinku, pa sada da sastavljamo reprezentaciji pre tebe bi pozvao Gudurica ili Zagorca iako je povredjen a umesto Kalinica, Jokica ili Lazica...

avatar
KrdzaVa01
Saturday, 07.11.2015
01:00

Decko je samo realan.

avatar
Toni Kroos
Saturday, 07.11.2015
00:38

Ajde da pokusam da budem optimista iako sam bas veliki pesimista.. Ovako.. Zvezdina jedina sansa za prolaz dalje su obe pobede protiv Bajerna i pobeda protiv Strasbura u gostima.. Cisto sumnjam da mozemo do pobede u Minhenu ali,mozda i Bajern kiksne protiv Strasbura kod kuce a ne napravi neko vece iznenadjenje (protiv Kimkija,Reala ili Fenera) pa bi nam onda bila dovoljna i bolja kos razlika sa Bajernom i pobeda protiv Strasbura.. Ono sto moze da popravi Zvezdinu igru je to sto ce Vilijams moci da igra poslednje tri utakmice, kod kuce protiv Kimkija i Bajerna i u gostima protiv Fenera.. Postoji doza optimizma ali je minimalna,bar kod mene..

avatar
nenad1995
Saturday, 07.11.2015
12:59

Bajern je vec dobio Himki u Minhenu i igrao egal utakmicu sa Realom u Madridu, a Strazbur je dobio Fener kod kuce, tako da jedino Zvezda nije uzela skalp velikoj trojci u ovoj grupi.