Zvezda igra dok je Jović na terenu! (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 17.10.2016.
18:41
Izvor: Sportske.net

Košarkaši nalaze se na sigurnom putu ka petoj uzastopnoj pobedi u ABA ligi, a posle prvog poluvremena utakmice u Novom Mestu navijači govore samo o jednom momku.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Poraz koji su košarkaši Crvene zvezde mts doživeli na startu takmičenja u Evroligi izgleda nije ostavio većeg traga na samopouzdanje izabranika Dejana Radonjića.

Šampion regionalne lige nalazi se na dobrom putu da upiše petu uzastopnu pobedu na Jadranu pošto na poluvremenu vodi protiv Krke rezultatom 30:42.

Crveno-beli su samo na startu meča imali manjih problema sa tranzicijom lopte u napadu i realizacijom, ali su potom uhvatili prepoznatljiv ritam i počeli da melju protivnika.

Krka bi već na poluvremenu imala pozamašan zaostatak da u svojim redovima nije imala Marka Lukovića koji je za 20 minuta postigao 18 poena uz samo tri promašaja u šutu iz igre.

Najkorisniji pojedinac gostujućeg sastava tokom prvog poluvremena bio je plejmejker Stefan Jović koji je objednio zvanje najboljeg poentera i asistenta. Nišlija je prvo poluvreme duela sa Krkom završio sa 7 postignutih poena i 5 asistencija i to za nepunih 15 minuta provedenih na parketu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gigi Datome
Tuesday, 18.10.2016
11:28

Jovic je glavni igrac Zvezde, nema tu mnogo dileme, svako ko malo prati kosarku to moze da vidi. A ovaj sto je poredio Hacera i Jovica..Jovic je bolji plejmejker definitivno, ali Hacer je prvenstveno strelac i mnogo bolji suter od Jovica, kome ipak i dalje moze da se ide ispod bloka.

avatar
Kle(vers)o(n)!!!
Monday, 17.10.2016
20:08

Sta rece ovaj Dusanovac,haha?!Ljubomora...... i jedan i drugi su odlicnii igraci.

avatar
Lord of Nottingham
Monday, 17.10.2016
23:55

I Irving i Kari i Teodosic

avatar
Otac
Monday, 17.10.2016
19:29

Odlican igrac za male meceve