Zvezda gubi, Delije se pitaju ''je l' ovo Mornar, CSKA ili Golden Stejt''? (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 30.01.2017.
18:43
Izvor: Sportske.net

Ovako nešto još nije viđeno u bivšem ''Pioniru'' od početka tekuće sezone. Može li Mornar da napravi senzaciju?

Sportske.net/ALTAIStudio/NIkolaKrstić
Sportske.net/ALTAIStudio/NIkolaKrstić

Povezane vesti

Posle prvog poluvremena meča 20. kola ABA lige, ekipa Mornara vodi protiv Crvene zvezde mts sa 43:36.

Očekivano je bilo opuštanje, ali i ''zamor materijala'' kod košarkaša Crvene zvezde mts posle fenomenalne serije pobeda, kako u ABA ligi, tako i u elitnom evropskom takmičenju, a kada se tome doda da trener Radonjić večeras ne može da raluna na Jovića, Kuzmića i Dangubića, problemi večeras protiv motivisanog Mornara nisu neočekivani.

Ipak, ono što se nije očekivalo, jeste da će Barani već početkom druge četvrtine uspeti da steknu čak 15 poena prednosti!

Sam početak meča obeležio je Ognjen Dobrić, koji je svojom trojkom otvorio ovaj meč, ali kako je vreme odmicalo, sve je bila primetnija dekoncentracija u redovima šampiona.

Previše izgubljenih lopti u napadu, uz neuobičajeno loš šut Marka Simonovića, dodatno su ohrabrili goste da možda večeras mogu da naprave i senzaciju u Beogradu.

Za razliku od crveno-belih, gosti su odlično šutirali za tri poena, razigrali su se Elis, Mugoša, Voler i razlika je u par navrata iznosila ''plus 15'' u njihovu korist.

Ipak, u finišu druge četvrtine Zvezda je počela polako da topi njihovo vođstvo, pa je za očekivati da u nastavku stvari ipak dođu na svoje mesto.

A do tada, u prilogu pogledajte neke od najzanimljivijih komentara Zvezdinih navijača na Tviteru tokom prvog poluvremena.



-- -- -- -- --
-- --

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke