Zvezda gostuje u rasprodatom "Domu Sportova"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 29.04.2015.
12:15
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Crvene zvezde Telekom večeras igraju treću utakmicu finalne serije plej-ofa ABA lige protiv Cedevite a organizator utakmice potvrdio je da su sve karte za ovaj meč rasprodate.

Screenshot, YouTube
Screenshot, YouTube

Povezane vesti

Vicešampion Srbije večeras od 20 časova i 30 minuta gostuje ekipi Cedevite u okviru treće utakmice finalne serije plej-ofa ABA lige.

Cedevita ne može da se pohvali "vrućim domaćim terenom" ali se čini da je zagrebačka publika shvatila šta znači igrati finale plej-ofa pa se potrudila da dvorana "Doma Sportova" bude ispunjena do poslednjeg mesta.

Organizator večerašnje utakmice potvrdio je da više nema karata u prodaji što znači da će Crvena zvezda Telekom gostovati u punoj dvorani "Doma Sportova" koja prima svega 3.100 navijača.

Videćemo da li će atmosfera biti drugačija u odnosu na veći deo sezone ali nema sumnje da crveno-beli imaju kvalitet da se suprotstave Cedeviti bez obzira na to koliko protivničkih navijača imaju naspram sebe.

Podsećamo da Crvena zvezda Telekom vodi u finalnoj seriji sa 2:0 pa će joj za titulu prvaka regionalne lige biti neophodan još samo jedan trijumf na predstojeće tri utakmice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jaglicic
Wednesday, 29.04.2015
12:58

Lagana dominacija :)

avatar
Samo CZV
Wednesday, 29.04.2015
12:19

Još jedna pobeda i titula...Napred Zvezdo,mnogo smo kvalitetniji od njih,ako budemo na svom nivou,večeras osvajamo ABA ligu.Napred Zvezdo!