Zvezda GAZI, ''Delije'' tvituju - Zbog koga im je ''puno srce'' i ko bi to iz FMP-a bio pojačanje za šampiona?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 05.12.2016.
17:45
Izvor: Sportske.net

U 17 časova počeo je duel Crvene zvezde mts i FMP-a u okviru 12. kola ABA lige. Aktuelni šampion dominantan u prvom poluvremenu, pred veoma malim brojem gledalaca.

Sportske.net/ALTAIStudio/NIkolaKrstić
Sportske.net/ALTAIStudio/NIkolaKrstić

Povezane vesti

Svega oko 500 gledalaca, na osnovu podatka objavljenog na zvaničnom sajtu ABA lige, prisustvuje večerašnjoj utakmici između vodeće Crvene zvezde mts i ekipe FMP-a u hali ''Aleksandar Nikolić''.

Zvezda je na dobrom putu da upiše i 12. pobedu u isto toliko odigranih mečeva u ABA ligi ove sezone, s obzirom da na poluvremenu vodi sa 49-30.

Trener Dejan Radonjić je, kako je i najavio, ovoga puta ukazao priliku i talentovanima Simaniću i Dobriću, a ovaj drugi je u prvih 20 minuta ostavio znatno bolji utisak.

Postigao je sedam poena (2/2 za dva i 1/1 za tri poena) i jedan je od najefikasnijih u Zvezdi tokom prvog poluvremena, uz Dženkinsa sa 13 i Gudurića sa 11.

Naravno, navijači crveno-belih su pozdravili njegov nastup i na društvenim mrežama mu pružaju podršku.

A kada su igrači FMP-a u pitanju, pojedine pristalice Zvezde priželjkuju da Bolden uskoro pojača redove aktuelnog šampiona, a on je u prvom poluvremenu upisao samo četiri poena i dva skoka.

U prilogu su neki od njihovih komentara...


-- -- -- - -- -- --
-- --

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke