Zvezda: "Dođite u 'Pionir', pozdravite rekordere"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 25.12.2014.
17:00
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom pozvao je navijače da kupovinom ulaznica za duel sa Cibonom i dolaskom na utakmicu iskažu poštovanje za ekipu koja je već oborila nekoliko rekorda a u pohodu je i na onaj koji drži Partizan.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaše Crvene zvezde Telekom u subotu očekuje poslednja takmičarska utakmica u 2014. godini.

Crveno-beli će u hali "Pionir" ugostiti Cibonu a taj meč će biti prilika da izabranici Dejana Radonjića izjednače rekord Partizana po broju vezanih pobeda.

"Pozivamo navijače da u što većem broju dođu u beogradski hram košarke i pozdrave nove rekordere po broju uzastopnih pobeda od starta regionalne lige. Velika podrška sa tribina biće dodatni motiv da izabranici trenera Dejana Radonjića pruže još jednu dobru partiju i nastave da pomeraju granicu rekorda" stoji na sajtu KK Crvena zvezda Telekom.

Karte za utakmicu 15. kola regionalne košarkaške lige između Crvene zvezde Telekom i Cibone naći će se u prodaji od petka, 26. decembra, a cene ulaznica su nepromenjene.

Ulaznice za tribine koštaju 300, a za parter 500 dinara. Za plavu i belu ložu neophodno je izdvojiti 700, a za ložu 900 dinara. Karte za počasna mesta, tik uz teren (court seat) koštaju 5000 dinara.

Duel Crvena zvezda Telekom - Cibona igra se u subotu sa početkom od 17 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke