Zvezda: ''Dobro nam došao Stefane Joviću!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 21.09.2014.
18:29
Izvor: Sportske.net

Višednevne najave danas su se i obistinile - Crvena zvezda Telekom angažovala reprezentativca Srbije i doskorašnjeg košarkaša Radničkog iz Kragujevca Stefana Jovića.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Jedini srpski predstavnik u Evroligi ove sezone od danas je i zvanično jači za reprezentativca Stefana Jovića.

Zvezda je sa otkrovenjem Svetskog prvenstva u Španiji postigla dogovor o trogodišnjoj saradnji, posle čega je Joviću i na zvaničnom klupskom sajtu poželela dobrodošlicu.

Klub je potvrdio da su pregovori sa bivšim plejmejkerom Radničkog započeti odmah po okončanju prošle sezone i da je sada konačno došlo do realizacije.

Dvadesetčetvorogodišnji Jović je karijeru počeo u niškom Ergonomu. Zatim je branio boje Sloge iz Kraljeva, a poslednje dve godine bio je član Radničkog iz Kragujevca.

Prošle sezone u ABA ligi imao je učinak od 4,3 poena, 2,7 asistencija, 2,4 skoka i 1,4 osvojene lopte za prosečno 21 minut na terenu. U Evrokupu na 13 utakmica prosečno je beležio 3,9 poena, 3,1 asistencija i 2,6 skokova po meču.

Stefan Jović se tako u Zvezdi pridružio Nikoli Kaliniću sa kojim je zajedno branio boje i Radničkog i reprezentacije Srbije.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke