Zvezda - Dobre vesti pred duel sa Efesom!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 22.02.2016.
20:47
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Posle kiksa u Kupu Radivoja Koraća, košarkaši Crvene zvezde Telekom uveliko se pripremaju za novo iskušenje u Evroligi, protiv turskog Efesa.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Ova utakmica će se igrati u okviru osmog kola Top 16 faze Evrolige, a biće specifična po tome što će Zvezda svog rivala dočekati u hali ''Milenijum'' u Vršcu, zbog zauzetosti ''Arene'' i ''Pionira'' u Beogradu.

Evroligaški dvoboj u Vršcu na programu je u petak od 20 časova, a ono što je svakako obradovalo trenera Dejana Radonjića i sve pristalice Crvene zvezde, jeste informacija da je povređeni plejmejker Stefan Jović danas odradio trening i da polako rastu izgledi da on ipak nastupi protiv Efesa.

Podsetimo, Stefan Jović ima problema sa trbušnim mišićem, zbog čega nije ni igrao na završnom turniru Kupa Radivoja Koraća.

Njegovo odsustvo se bitno odrazilo na igru crveno-belih u polufinalnom duelu sa Partizanom, koji je Zvezda izgubila rezultatom 68:60 i tako ostala bez jednog od tri osvojena trofeja iz prethodne sezone.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Skaut1
Tuesday, 23.02.2016
12:23

Dobro je, a mogao bi i Kvinsi da se iskupi za očajnu igru u Kupu.

avatar
Dropkick Murphys 01
Tuesday, 23.02.2016
00:31

Milenijum je veliki minus u odnosu na Pionir,ali vraca se Jovic,bez kojeg ne mozemo.....Sanse su 50-50,treba nam pobeda kako se ne bi posle Derbija,uvukla negativna energija u tim......Situacija u grupi je odlicna,licno bio bih zadovoljan da u naredna dva meca,sa Efesom,i PAO-m imamo skor 1-1....Naravno 2-0 bi bilo savrseno.