Zvezda dobila najveće pojačanje pred Megu i EL!

Autor: Milovan Longinov
petak 07.10.2016.
15:19
Izvor: Sportske.net, b92

Najnovije pojačenje Crvene zvezde u sastavu već za naredni meč.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Dva dana nakon što je potpisao trogodišnji ugovor sa šampionom Srbije, Petar Rakićević je registrovan za nastupe u ABA i Evroligi.

Rakićević je putovao u Zadar, gde je ekipa Dejana Radonjića u četvrtak uveče deklasirala domaćina u 3. kolu ABA lige, ali nije imao pravo nastupa.

Kako piše B 92, iako je bilo spekulacija da mladom Rakićeviću preti jednogodišnja suspenzija zbog navodnog predugovora sa Partizanom, očigledno je da više nema prepreka.

Takođe, ne treba zaboraviti da je Rakićević već pet meseci bez košarke nakon raskida saradnje sa Metalcem.

Crvena zvezda u nedelju od 17 sati dočekuje ekipu Mega Leksa, a potom narednog četvrtka u Beograd dolazi turska Darušafaka u prvom kolu Evrolige.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Archie
Friday, 07.10.2016
16:19

Već danima se piše o ovom dečku kao da je u pitanju u najmanju ruku Rade Zagorac, a ne igrač koji je sedeo na klupi u Metalcu. On nije pojačanje ni za prosečan abaligaški klub, a kamoli za klub koji cilja titulu i igra Evroligu. Ama baš ništa nema što ga vadi iz proseka. I to u najboljem slučaju prosek.

avatar
Dača
Saturday, 08.10.2016
12:37

Nije on zvezdi uopšte ni bio potreban. Bilo je važno jedino da ne potpiše za Partizan.

avatar
Povratak kralja 4 2
Friday, 07.10.2016
16:01

crvena zvezda je zamrznuta i neće ona dovesti nikog još dugo, dugo :D

avatar
Markо Đorđević
Friday, 07.10.2016
15:28

Ne, on je suspendovan, kazu strucnjaci odavde da nece moci da igra kosarku. :DnKao sto sam i rekao, decko je bio sa ekipom vec u Zadru da bi se bolje upoznao sa momcima, bice u sastavu za Megu. Daleko od toga da je najvece pojacanje. Centar treba da stigne na kraju sledece nedelje mozda, ako bude potrebe i jos jedan igrac sa poenima u rukama.

avatar
The Real Man
Friday, 07.10.2016
15:37

U ponedeljak ce se u Partizanu raspravljati o njemu, ako ga tuze dobice zabranu igranja od godinu dana, tako je po zakonu. E sad, mozda se iz Partizana izvine sto su ga uopste zeleli u timu, to je pitanje za njih.

avatar
Markо Đorđević
Friday, 07.10.2016
19:19

Mozete da raspravljate do sutra. Kako to da mozete da potpisete predugovor sa nekim ko vec ima ugovor sa Metalcem ? On predugovorom, ako ga je potpisao uopste, nije odlucio. Njegova je stvar sta ce da radi dok ne potpise ugovor, mozete da mu pljunete pod prozor samo.

avatar
jaaaaa
Friday, 07.10.2016
16:30

ma kako da nece,to je samo predugovor a i kako je Igokea potpisala taj predugovor sa igracem koji ima ugovor sa metalcem do 2017.godine,nesto su znali sto drugi nisu u vasem klubu,za to da je ovo normalna liga i zemlja bi vas trebalo kazniti ali posto nije mozete da radite sta hocete

avatar
Vanja Grubač
Friday, 07.10.2016
16:07

Podneo je zahtev za raskid jer nije isplaćen onda je arbitraža koja je to u nekim slučajevima rešavala vrlo brzo(igrači Radničkog KG,Milutinov,Gagić...)odložena,pa se nekako samo za njega našao novac,pa je išla priča da ostaje u Metalcu,.U medjuvremenu je uzeo pare od Partizana i dogovorio saradnju d bi onda krenule priče da će čović dati pare da klub ne izbace iz takmičenja u zamenu za tri igrača ,a onda su krenuli iz Železnika sa pričom kako im on uopšte ne treba...danas je najveće pojačanje.Predugovor je pravni akt kojim se obavezuješ da ćeš potpisati ugovor i ništa više.Nije on sa predugovorom prešao u Partizan.

avatar
Djordjo COYG
Friday, 07.10.2016
15:51

Ali onda dolazi do toga da Partizan nudi predugovor igracu koji je jos uvek bio pod ugovorom sa Metalcem i to je zabranjeno ...