Zvezda čestitala titulu pravoslavnoj braći

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 31.05.2016.
22:34
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom čestitao je Olimpijakosu na tituli dan nakon što su crveno-beli iz Pireja savladali Panatinaikos u finalnoj seriji grčkog prvenstva.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Borba za trofej u grčkom šampionatu završena je u ponedeljak veče pošto su košarkaši Olimpijakosa savladali Panatinaikos u "OAKA Areni" i drugim brejkom stigli do treće pobede u plej-of seriji.

Ukoliko niste pratili dešavanja na četvrtoj utakmici finalne serije grčkog šampionata, izveštaj i trojku kojom je Vasilis Spanulis presudio "Zelenima" možete pogledati OVDE!

Aktuelni šampion Srbije je dan nakon što je Olimpijakos stigao do 12. šampionske titule putem "Tvitera" poslao poruku čestitke u Pirej.

Crvena zvezda Telekom čestitala je Olimpijakosu titulu što je još jedan pokazatelj da između dva kluba vladaju prijateljski odnosi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
gvozdilj
Wednesday, 01.06.2016
14:47

Čuj pravoslavna braća?? , pa jel ovo sport ili religijska prćija??
U Srbiji i Zvezdi ne igraju samo pravoslavci , a pogotovo ne u Olimpijakosu , niti ih je osnovala SPC niti GPC , već sportisti pre svega.

Dosta više sa tim religijskim i političkim propagandama u sportu , a pogotovo ovaj portal treba konačno stati jer se pretvara u političko-nacionalno versku prćiju raznih interersa , i zbog ovoga nam je sport tu gde jeste.

Od sad se zovite "Pravoslavne sportske.net" , i onda stavite veliki naslov da će srpski sport propasti ako svi klubovi ne budu "pravoslavni".

avatar
Don.Mile
Tuesday, 31.05.2016
22:39

nije valjda da imaju bratski FMP u Grckoj ?