Zvezda će imati lak posao u Istanbulu?

Autor: Darko Mitrović
sreda 11.03.2015.
16:57
Izvor: Sportske.net

Odluka trenera Galatasaraja Ergina Atamana mogla bi značajno da olakša posao crveno-belima u predstojećem susretu Evrolige.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Posle velike pobede u derbiju TBL lige nad Obradovićevim Fenerbahčeom (92-88), očekivalo se da će Galatasaraj još motivisanije ući u duel sa Crvenom zvezdom Telekom u četvrtak u Evroligi.

Međutim, dan uoči četvrtog ovosezonskog susreta sa srpskim predstavnikom u evropskoj eliti, trener Galatasaraja Ergin Ataman otkrio je turskim medijima da će Zvezdi suprotstaviti kombinovani sastav.

Naime, kadrovski problemi Galatasaraja su odavno poznati, protiv Fenerbahčea su šestorica igrača iznela čitavu utakmicu, pa je trener istanbulskog kluba otkrio da će neke od najiskusnijih prvotimaca ovog puta odmoriti, kako bi spremno dočekali još jedan turski derbi, protiv Bešiktaša.

''Za nas je u ovom trenutku mnogo važniji turski šampionat, nego Evroliga i meč protiv Crvene zvezde. Želim da odmorim nekoliko igrača za derbi sa Bešiktašom. Priliku će sada dobiti mladi košarkaši, a meč će propustiti Sinan Guler'', otkrio je Ataman.

Ipak, ni motiv, ni kvalitet ekipe Galatasaraja ne treba potceniti, bez obzira u kom će sastavu nastupiti.

Oni su bili autsajderi i protiv Fenerbahčea, pa su uz podršku svojih vatrenih navijača uspeli da trijumfuju.

Zato, Zvezdo, bez opuštanja, motivisano do pobede!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke