Zvezda bleda u Baru, navijači očekuju mnogo bolju igru! (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 31.10.2016.
18:48
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Crvene zvezde mts imaju rezultatski zaostatak nakon prvog poluvremena u Baru, a više od rezultatskog "miniusa" navijače brine pristup igri izabranika Dejana Radonjića.

Sportske.net/StudioALTAI/NikolaKrstić
Sportske.net/StudioALTAI/NikolaKrstić

Povezane vesti

Nakon prvih 20 minuta igre u dvorani "Topolica" u Baru košarkaši Crvene zvezde mts gube od Mornara rezultatom 32:31, a navijače brine indolentnost u igri izabranika Dejana Radonjića.

Punih pet minuta bilo je potrebno izabranicima Dejana Radonjića da postignu prve poene iz igre na večerašnjem gostovanju Mornaru što je bio jedan od razloga zbog kojih je domaćin na prvu pauzu između četvrtina otišao sa sedam poena prednosti.

Crveno-beli su jako loše šutirali iz igre i postigli 10 poena za deset minuta, dok je domaćin imao dobra rešenja u napadu, a pritom je tokom uvodne četvrtine imao samo jednu izgubljenu loptu.

Loši procenti u šutu iz igre pratili su košarkaše gostujuće ekipe i u drugom kvartalu pa je Mornar u 15. minutu prvi put stigao do dvocifrene prednosti (25:15) nakon čega je morao da reaguje i Dejan Radonjić.

Aktuelni šampion ABA lige smanjio je rezultatski zaostatak u završnici druge četvrtine ali nema sumnje da se od evroligaške ekipe očekuje mnogo bolja igra u nastavku.

Evo kako su navijači šampiona Srbije komentarisali dešavanja na terenu iz prvog poluvremena duela u Baru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja 44
Monday, 31.10.2016
20:38

Šta ste se uspalili, vidite li da su umorni :D

avatar
Anonymouss
Monday, 31.10.2016
21:42

Sta se cimas, i zapravo nadas, sprdamo se sa celom ligom, uskoro i sa vama, a ti samo visi na nasim vestima, docekati nikad neces....

avatar
Red Star
Monday, 31.10.2016
21:58

A ponadao si se muko moja :-)

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Monday, 31.10.2016
19:55

Samo lagano ne trebaju momci da se trose prosetacemo se barom