Zvezda bez milosti, Danga nastavio sa "posterizovanjem"

Autor: Nikola Miloradović
petak 30.09.2016.
19:46
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Crvene zvezde mts su na startu nove dočekali MZT iz Skoplja, nakon dva perioda su više nego ubedljivi, a Dangubićev potez je obeležio prvih 20 minuta.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Zvezda je u dvorani "Aleksandar Nikolić" ugostila makedonskog predstavnika u ABA ligi, a Dejan Radonjić je u startu postavu uvrstio i reprezentativca Srbije Nemanju Dangubića.

Bivši košarkaš Mega Leksa je u redovima Zvezde pokazao koliko je skočan, nebrojeno puta je akcije završavao efektnim zakucavanjima a sa time je nastavio i u novoj sezoni.

U priloženom snimku pogledajte sjajno zakucavanje Zvedinog krila iz sredine prve četvrtine utakmice sa MZT-om.

Na poluvremenu utakmice Zvezda ubedljivo vodi rezultatom 49-30. Puleni Dejana Radonjića su do velike prednosti došli serijom od 16-0 koju su napravili u drugom kvartalu. Kapiten Luka Mitrović i Marko Gudurić predvode beogradske "crveno-bele" sa po 11 upisanih poena, dok je novo pojačanje kluba Ognjen Kuzmić upisao tri poena manje.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CZYNWA
Friday, 30.09.2016
20:12

Fali nam prava petica, koja ce igrati pick'n'roll sa Jovicem

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Friday, 30.09.2016
19:50

Dobro odigrano poluvreme ali vidi se da fale pojacanja Gudura ce biti brutalan igrac Bjelica odlicno pojacanje sa iskustvom i vidjecemo kako ce Dejo isklesati Kuzmica