Zvezda bez Jovića, ali Radonjić ima recept za Real!

Autor: Beta Beta
četvrtak 09.03.2017.
12:42
Izvor: Beta

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da će njegovi košarkaši probati odbranom i kontrolom ritma da zaustave napad Real Madrida u Evroligi, iako će igrati oslabljeni.

Beta/SašaĐorđević/Ev
Beta/SašaĐorđević/Ev

Povezane vesti

Zvezda danas popodne putuje u Madrid. To će biti obračun najbolje odbrane u Evropi, Zvezdine, i drugog najboljeg napada, Realovog.

"Stefan Jović ne putuje za Madrid. On još nije počeo sa košarkaškim treninzima. Još ne znam kada će se to dogoditi. Ognjen Dobrić ide sa nama, dok je Nemanja Dangubić počeo da radi sa ekipom. Potpuno je jasno kolika je uloga Stefana u igri našeg tima, ali radićemo sve, koliko je to moguće, da nadoknadimo njegovo odsustvo"
, rekao je Radonjić za klupski sajt.

"Svaki meč je prilika za naš tim da se pokaže u najboljem mogućem svetlu. Pokušaćemo to da uradimo, bez obzira na situaciju u kojoj se nalazimo i veliku snagu rivala. Naš glavni zadatak biće da odbranom i kontrolom ritma smanjimo ogroman napadački kvalitet koji poseduje Real. U igri našeg protivnika dosta toga polazi od Serhija Ljulja, ali tu je plejada vrhunskih igrača. Čeka nas veoma težak zadatak", rekao je Radonjić.

Zvezda je u prvoj utakmici pobedila 82:70. Jedan od junaka te utakmice i Zvezdinog tima uopšte, pogotovo u odbrani, jeste Branko Lazić.

"Pobedili smo Real u Beogradu, ali sada nas svakako očekuje potpuno drugačija utakmica, jer je igramo u Madridu na njihovom terenu. Osim toga, Realu ovaj meč dolazi posle tri vezana poraza i sigurno će biti dodatno motivisan da nas dobije - i zbog poraza u Beogradu, i zbog želje da prekine taj niz i sačuva prvo mesto pred plej-of. Oni imaju svoje želje, mi idemo tamo sa našim, a to je da pokušamo da odigramo dobru utakmicu i da pokušamo da ih iznenadimo", rekao je Lazić.

Centar Milko Bjelica kazao je da će ova utakmica biti sasvim drugačija od one u Beogradu.

"Real je lider na tabeli i ima fantastičan 'roster'. Pokazali su da su najbolja ekipa u Španiji i u prvenstvu i u kupu koji su osvojili, bez obzira što su zaredjali nekoliko poraza. Mogu da pobede svakoga, iskusni su i imaju sjajnog trenera. Ali, želimo da odigramo dobru utakmicu u Madridu", rekao je Bjelica.

Utakmica Real Madrid-Crvena zvezda igra se sutra od 21.00.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
kowalski11070
Friday, 10.03.2017
00:09

Ukoliko smo kalibar za visok plasman ove sezone, moramo da pobedimo sutra kada će nas protivnik verovatno potceniti. Pravo je vreme je za prvu veliku pobedu u gostima. Ukoliko izgubimo, očekivano... Idemo dalje.

avatar
sef9
Thursday, 09.03.2017
19:42

tesko je i ovako a kamoli bez jovketa NAPRED ZVEZDA

avatar
Гроф Доктор фудбала
Thursday, 09.03.2017
17:04

Срећно Звездо, срећно Институцијо, срећно поносу Србије.

avatar
denikv
Thursday, 09.03.2017
16:54

IMA RECEPT DA NE IZGUBI 20 RAZLIKE.

avatar
Amar Zornic
Thursday, 09.03.2017
15:16

Pretesko al jako pa sta bude