Zvezda? Beograd? ''Ma, sve je savršeno!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 10.02.2016.
11:36
Izvor: Sportske.net, aba-liga.com

Centar Crvene zvezde Telekom Maik Cirbes igra sezonu iz snova, jedan je od najboljih igrača crveno-belih ove sezone, pa i ne čudi njegov ovakav stav o klubu i životu u Beogradu.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Maik Cirbes je i prošle sezone igrao odlično, ali je ipak bio u senci fenomenalnog Bobija Marjanovića.

Njegovim odlaskom u San Antonio, ''gvozdeni Maik'' je u pravom smislu počeo da opravdava taj nadimak, pa je ove sezone dominantan pod koševima.

Uoči važnog duela sa Cedevitom u Evroligi, Cirbes je u intervjuu za zvanični sajt ABA lige izneo svoje utiske u klubu za koji nastupa već drugu sezonu i sa kojim ostvaruje izvanredne rezultate.

''Ne znam odakle da počnem. Jednostavno uživam u svemu. Beograd je definitivno postao moja druga kuća. Cela ova priča sa Crvenom zvezdom i dolaskom u Beograd mi je pomogla da igram ovako.

Već sam mnogo puta rekao, ovde se osećam jako dobro i sve je prosto savršeno. Ljudi iz Beograda žive za košarku, a takođe razumeju igru, dok u Zvezdi imam dobrog trenera i saigrače'',
objašnjava Cirbes.

On naglašava i da su za njegove odlične partije veoma zaslužni i saigrači koji ga maestralno ''hrane'' loptama.

''Znate, kada igrate na mojoj poziciji onda mnogo zavisite od saigrača, jer neko prosto mora da vam doda loptu. Stoga, zaista mnogo dugujem ostalim momcima'',
dodaje Cirbes.

Navijači su posebna priča, Cirbesu mnogo znači njihova fenomenalna podrška, pa je iskoristio priliku i da ''Delijama'' uputi jednu poruku.

''Poručio bih im da dolaze na utakmice i pružaju nam podršku, ali prosto nema potrebe jer znam da će to svakako činiti. Svi u timu smo srećni i ponosni što imamo takvu publiku na našoj strani, a moja poruka bi mogla da bude – Ostanite tu gde ste i hajde da se zajedno borimo do kraja'', zaključio je Cirbes.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Skaut1
Wednesday, 10.02.2016
12:48

Jedan od stranaca koji uvek priča lepo o Srbiji, kao i Đenka, i Lovernj na primer...neko će reći naravno kada je Cirbes još uvek tu, videćemo šta će pričati posle. Čovek je kupio stan u Beogradu (ili ga još traži), jer mu se dopada naš mentalitet, i hteo bi ovde da zasnuje porodicu i odgaja decu.nIzuzetno simpatičan momak.

avatar
Sad il\' nikad!
Wednesday, 10.02.2016
12:47

Ajmo Cirbi jedan potpis na 5-6 godina :D :D :DnSalim se naravno , stvarno ce biti tesko zadrzati ga ali daj nek potpise ugovor pa nek ide sa obestecenjem kao Kalina.

avatar
Goran Zdravkovic
Wednesday, 10.02.2016
13:19

ima ugovor 2+1, sto znaci jos godinu dana ako se aktivira ta klauzula, sto mislim da hoce i da ce odmah da ga prodaju za velike pare...

avatar
Sad il\' nikad!
Wednesday, 10.02.2016
14:43

Zaboravio sam kako su potpisali ugovor... Ja sam mislio da je pred pocetak sezone ugovor broduzen na jos godinu pa ce tako da mu istekne na kraju sezone... Ako je tako kao sto kazes onda to nije lose mada nikad nisam znao na osnovu cega se aktivira to plus 1 i sta treba da se desi pa da se to uradi...