Zvezda arhivirala i Vrščane, fantastično izdanje Dobrića

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 06.05.2017.
19:29
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda MTS je slavila u Vršcu i tako zabeležila i petu pobedu u isto toliko mečeva Mocart Superlige.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Bez ikakvih problema za izabranike Dejana Radonjića u okviru 5. kola Mocart Superlige.

Crvena zvezda je uspela da slavi u Vršcu u dvorani Milenijum rezultatom 76:94, iako je igrala bez dvojice standardnih prvotimaca, Branka Lazića i Nejta Voltersa.

Već nakon prve četvrtine bilo je sve jasno, gosti iz Beograda su uspeli da stignu do 30:8, igrali su sjajnu odbranu i od tog trenutka pobeda niti jednog momenta nije dolazila u pitanje.

Ipak, u drugoj četvrtini viđen je blagi pad kod Crvene zvezde, domaći su uspeli da preko Stojadinovića i Đerića smanje rezultat.

Prišli su domaći na 39:48, ali je to bilo sve od njih na ovom meču, istrošili su se, a Crvena zvezda je ponovo upalila motore.

Držali su izabranici Dejana Radonjića odstojanje na oko 20 poena razlike, da bi na kraju slavili sa 76:94.

Ognjen Dobrić je bio najefikasniji u redovima Crvene zvezde sa 26 poena, Dženkins je upisao 17, a Simonović 13. U redovima Cršca Minčev je imao 14, Stojadinović 13.

Napominjemo i da se vratio Stefan Jović u redove Crvene zvezde, danas je uspeo da postigne 4 poena, uz pet asistencija za 14 minuta.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
3x3
Sunday, 07.05.2017
02:11

Ne stizem da gledam Zvezdu otkad je pocela Superliga. Da li Simanic ima minute u Superligi? Da li Dobric ima minute? Na ovoj utakmici je Dobric stvarno odskocio, sto statistika i govori. Kako je Radonjic podelio minute u ovoj ligi? Opet igra u najjacem sastavu ili protiv ovih mnogo losijih timova cuva najbolje igrace da budu sveziji za plejof?