Zvezda - Aranitović uspešno operisan u Augsburgu

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 17.03.2016.
13:49
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Košarkaš Crvene zvezde Telekom Aleksandar Aranitović operisao je prednje ukrštene ligamente kolena na klinici u Augsburgu i sada ga očekuje šestomesečni period rehabilitacije.

bcmegabasket.net
bcmegabasket.net

Povezane vesti

Talentovani srpski košarkaš Aleksandar Aranitović operisan je u sredu uveče na klinici u Augsburgu, a zahvat je uspešno obavio svetski poznati doktor Ulrih Benič.

Kako se navodi na sajtu Crvene zvezde Telekom, operacija je protekla u najboljem mogućem redu i mladog igrača sada očekuje šestomesečki period rehabilitacije.

"Prema ranije utvrđenom planu, Aranitović će ostati u Augzburgu još sedam dana, a odmah po povratku u Srbiju, počeće sa procesom rehabilitacije kako bi potpuno spreman obukao dres Crvene zvezde" navodi se u saopštenju kluba.

Podsećamo da je sjajni bek povredio prednje ukrštene ligamente kolena samo nekoliko dana nakon što je potpisao profesionalni ugovor sa Crvenom zvezdom Telekom.

Aleksandar Aranitović je tokom tekuće sezone nastupao za Mega Leks kao pozajmljen igrač šampiona Srbije a na 19 utakmica u ABA ligi prosečno je postizao 5.6 poena i beležio 1.2 asistencije.

Očekuje se da oporavak od teške povrede potraje do jeseni, odnosno da Aleksandar Aranitović bude spreman za početak nove sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Thursday, 17.03.2016
20:20

Da nam se vratiš što pre i da nastaviš tamo gde si stao.