Zvezda apeluje: "Sledeća mera je prazna dvorana!"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 22.02.2017.
17:50
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Košarkaški klub Crvena zvezda mt:s oglasio se uoči sutrašnjeg duela sa Galatasarajem i uputio jako važan apel svojim navijačima.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije i regionalne košarkaške lige u četvrtak dočekuje istanbulski Galatasaraj u okviru 24. kola Evrolige, a taj meč je proglašen utakmicom "izuzetno visokog rizika".

Prethodnih dana obavljen je niz sastanaka između predstavnika Crvene zvezde mt:s, službi bezbednosti, policije i Evrolige, a crveno-beli su nakon svega odlučili da upute još jedan apel navijačima.

"Karte za utakmicu, za koju je značajno smanjen kapacitet dvorane 'Aleksandar Nikolić' su rasprodate u sredu, pa se zato mole svi koji nemaju ulaznicu za ovaj duel, da ne dolaze do dvorane jer im neće biti dozvoljen pristup.

Kapije hale 'Aleksandar Nikolić' se otvaraju već u 16.30 časova, a mere kontrole na ulazima će biti dodatno pojačane, pa se zato svi vlasnici sezonskih i dnevnih ulaznica mole da dođu znatno ranije u dvoranu, zbog detaljnih pretresa na svim ulazima!

Takođe, mole se svi da ne nose plastične upaljače, sitan novac, osobe ženskog pola 'sitnu kozmetiku', sve ono što je u prethodnih nekoliko utakmica dovelo do velikih kazni, zbog kojih je predstavnicima Crvene zvezde mt:s u sredu na zajedničkom sastanku policije, bezbednosnih službi i Evrolige, saopšteno da je sledeća mera – prazna dvorana u Beogradu!!!

Utakmice sa Galatasarajem uvek nose poseban naboj, ali KK Crvena zvezda mt:s apeluje na sve simpatizere našeg kluba da ni jednim činom ne dovodu u pitanje dalje takmičarske ambicije našeg kluba u Evroligi, i da nam sve moguće sportske načine pomognu da pobedimo rivala na parketu
" navodi se u apelu crveno-belih.

Crvena zvezda mt:s je u utorak obavestila javnost o novoj novčanoj kazni koja je usledila zbog propusta u organizaciji utakmice sa moskovskim CSKA, zbog čega se navijačima skreće pažnja da ovoga puta povedu računa o svom ponašanju.

Podsećamo da su "Delije" još na meču sa Anadolu Efesom delile letke na kojima je upućen apel da svi koji u četvrtak dolaze u "Pionir" obuku majice sa likom Marka Ivkovića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Thursday, 23.02.2017
10:01

Замолио бих и све оне што више мрзе Звезду него што воле свој клуб да се вечерас не увлаче међу навијаче Звезде и да не праве испаде који Звезду много могу да коштају. Пратите само свој клуб и пто даље од Звезде. Онај ко се у мом коментару препозна нека се само јави. Хвала свима.

avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Thursday, 23.02.2017
13:43

Ako ima takvih koji to rade, ne brini, karma je strasna stvar, uzvraca gde je najbolnije.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Thursday, 23.02.2017
16:04

Довољно је само да видиш на овом сајту колику мржњу неки људи испољавају према Звезди. Сигуран сам да су ти исти заслепљени мржњом према Звезди у стању све да ураде само да науде Звезди. Чекам само првог који ће да се препозна у мојим коментарима. Поздрав теби брате.