Zvezda - A sada, na pobedu u Istanbulu!

Autor: Beta Beta
nedelja 08.03.2015.
21:56
Izvor: Beta

Posle večerašnje ubedljive pobede nad Metalcem u ABA ligi, trener Zvezde Dejan Radonjić naglasio da njegov tim ne kalkuliše ni protiv jednog rivala. Crveno-bele interesuju samo pobede, a naredna bi trebalo da usledi protiv - Galatasaraja.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je posle večerašnje pobede nad Metalcem u Jadranskoj ligi, da je za njegov tim bilo bitno da odigra kvalitetnu utakmicu i da zadrži dobar ritam.

"Izuzetno me raduje to što smo od početka imali dobar pristup. To smo zadržali svih 40 minuta, iako su okolnosti pred ovaj meč bile otežavajuće. Nama je najbitnije bilo da odigramo kvalitetno posle pobede nad Makabijem (u Evroligi) i da nastavimo da igramo u dobrom ritmu", rekao je Radonjić novinarima u Beogradu.

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras u Beogradu valjevski Metalac sa 82:59 u 24. kolu Jadranske lige.

U timu Zvezde na večerašnjem meču nije bilo Branka Lazića zbog povrede, a Radonjić je odmarao i nosioce igre Bobana Marjanovića i Markusa Vilijamsa.

"Bez obzira na promene u ekipi, svaki igrač je dao svoj doprinos na terenu da nadomesti nedostatak bitnih igrača. Nadam se da ćemo protiv Galatasaraja, što je veoma bitno, biti kompletni", kazao je Radonjić.

Crveno-beli su odavno obezbedili prvo mesto na tabeli Jadranske lige, dok u Top 16 fazi Evrolige imaju samo dve pobede i pretposlednji su na tabeli Grupe E. Novinare je zanimalo kako se ekipa priprema za mečeve koji nemaju rezultatski značaj.

"Uopšte ne razmišljamo u tom smeru, ne razmišljamo da utakmice nemaju takmičarski značaj. Za svaku se pripremamo i ulazimo u nju da pobedimo, da savladamo svakog protivnika. Evroliga ovom mladom timu može samo da pomogne da podigne samopouzdanje, dok se u ABA ligi odražava kontinuitet", dodao je Radonjić.

U redovima Zvezde najefikasniji u večerašnjem meču bio je Čarls Dženkins sa 16 poena.

"Ovo je bila jako važna utakmica za nas iz razloga jer smo protekle nedelje zabeležili dva poraza. Bilo nam je bitno da uzdignemo i sada smo vezali dve pobede. Cilj nam je da ligaški deo Jadranske lige završimo u dobrom ritmu sa dobrim rezultatima", rekao je Dženkins.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke