ZVANIČNO - Vejd stigao kući, potpisao i Cipser!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 16.07.2016.
11:14
Izvor: Sportske.net

Šestostruki šampion najjače košarkaške lige na svetu dobio je dva velika pojačanja u istom danu, premda je dolazak Pola Cipsera pao u drugi plan usled povratka Dvejna Vejda u rodni grad.

Beta/AP Photo/Lynne Sladky
Beta/AP Photo/Lynne Sladky

Povezane vesti

Nosilac tri NBA prstena i učesnik 12 "All Star" mečeva Dvejn Vejd (34) zvanično je postao novi igrač Čikago Bulsa nakon trinaest godina provedenih na Floridi.

Bulsi su uspeli da "pokupe" Dvejna Vejda sa liste "slobodnih agenata" i da ga na opšte oduševljenje navijača vrate u rodni grad.

"Oduševljeni smo što je Dvejn odlučio da dođe u Čikago. Ne dešava se tako često da u svoj roster dodate nosioca tri šampionska prstena i učesnika 13 'All star' utakmica. Njegovo iskustvo biće od ogromnog značaja na terenu i u svlačionici" rekao je generalni menadžer Bulsa Ger Forman.


Samo nekoliko sati pre ozvaničenja dolaska Dvejna Venda Čikago Bulsi su predstavili još jedno pojačanje za nastupajuću sezonu, a u pitanju je nemački reprezentativac Pol Cipser.

Bulsi nisu otkrili detalje ugovora potpisanog sa nemačkim internacionalcem ali će zasigurno i ovaj talentovani košarkaš u perspektivi biti pojačanje za spoljnu liniju ekipe koja ga je ove godine draftovala kao 48. pika u drugoj rundi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke