Zvanično - Robinson napustio Partizan

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 07.05.2017.
17:16
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Košarkaški klub Partizan NIS saopštio je danas da je sa Frenkom Robinsonom dogovoren sporazumni raskid ugovora i da je Amerikanac u nedelju zvanično napustio crno-bele.

Epa/Sotiris Barbarousis
Epa/Sotiris Barbarousis

Povezane vesti

Nepunih mesec dana nakon što se pojavila vest da će KK Partizan NIS i Frenk Robinson završiti saradnju dve strane su postigle dogovor oko sporazumnog raskida ugovora.

To je tokom dana potvrđeno na zvaničnom sajtu KK Partizan NIS na kojem se navodi da se Frenk Robinson u subotu pozdravio sa saigračima i rano jutros krenuo put Amerike.

Crno-beli su Amerikancu predočili da se na njegove usluge više ne računa, a zatim su dve strane sele za sto i dogovorile detalje prekida saradnje.

"Pre jučerašnjeg meča protiv čačanskog Borca, Frenk se u hali 'Aleksandar Nikolić' pozdravio sa svojim saigračima i članovima stručnog štaba, a potom danas, ranim jutarnjim letom, otputovao za Ameriku" navodi se na sajtu KK Partizan NIS.

Frenk Robinson je stigao u Partizan krajem jula prošle godine i od tog momenta upisao  nastupa u ABA ligi. Amerikanac je u regionalnom takmičenju prosečno beležio 4.7 poena, 2.2 skoka i 1.7 asistencija, dok je u FIBA Ligi šampiona imao prosek od 5.8 poena, 3.6 skokova i 2.2 asistencije.

Košarkaški klub Partizan NIS zahvalio se Robinsonu na saradnji i poželeo mu sve najbolje u daljem toku karijere.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Monday, 08.05.2017
12:40

Bolje sto je otisao, e sad kolko je kostao klubu to je tek druga prica. Svaku tekmu (posle derbija) nekako Partizan igra na misice, da le je to zbog umora, ili neceg drugog to je za razmatranje. Sad dolaze prave utakmice, FMP, Mega, pa Zvezda. Mislim da Partizan ce da igra bolje u drugom delu, mada nesto sve mi lici da igraci su na ivici nekog pritiska i nervoze, nema tog optimizma, pa i neke atmosfere. Sto se tice Zvezde , teka sad mi je kristalnija slika ono sto je Dule rekao odavno, da igranje Eurolige je od ogromnog znacaja i da itekako pravi razliku u borbama u ostalim takmicenjima, sto zapravo i vidi se, sem Mege Zevzda nije imala nekih ozbiljnijih problema. pozdrav

avatar
bagra
Monday, 08.05.2017
01:12

E sadajos da napuste koprivic,majstorovic, gordon, vrabac, i nilin,nema nerviranja, moze i ratkovica

avatar
Djole Djokic
Sunday, 07.05.2017
18:40

Zvanično - Robinson napustio NAMEŠTAČE