Zvanično - Potpisao ŽOC!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 06.12.2016.
13:15
Izvor: Sportske.net

Najtrofejniji košarkaški trener u Evropi Željko Obradović produžio je u utorak saradnju sa Fenerbahčeom i obavezao se turskom klubu na vernost u naredne tri sezone.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Srpski košarkaški stručnjak Željko Obradović ozvaničio je u utorak produžetak saradnje sa turskim Fenerbahčeom kojem se obavezao na vernost do kraja 2019. godine.

Najtrofejniji košarkaški strateg u Evropi stigao je u Fenerbahče 2013. godine i od tada je sa turskim sastavom osvojio dve titule prvaka Turske, jedan Kup Turske i dva Kupa Predsednika a upisan je i nastup na dva uzastopna fajnal-fora Evrolige.

"Ugovor je značajan, ali je važnije međusobno poverenje koje gajimo. Obećao sam da ću se u 'Ulker Areni' osećati kao u svojoj kući" rekao je Obradović nakon današnjeg potpisa novog ugovora.

Predsednik Fenerbahčea Aziz Jildirim zahvalio se Željku Obradoviću i poručio da je dogovor postignut za pet minuta jer postoje stvari koje se ne kupuju novcem.

Podsećamo da je Željko Obradović zavredio titulu najtrofejnijeg stručnjaka "Starog kontinenta" tako što je sa četiri različita kluba osvojio osam titula prvaka Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke