Zvanično - Pero Antić u Fenerbahčeu!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 30.06.2015.
17:11
Izvor: Sportske.net

Makedonski internacionalac Pero Antić novi je član Fenerbahče Ulkera, potvrđeno je u utorak na zvaničnom sajtu turskog košarkaškog kluba.

fenerbahce.org
fenerbahce.org

Povezane vesti

Nekadašnji centar Crvene zvezde i dvostruki osvajač evroligaške titule sa ekipom Olimpijakosa Pero Antić (32) u utorak je ozvaničio saradnju sa Fenerbahče Ulkerom.

Makedonski reprezentativac koji je prethodne dve sezone proveo u Atlanta Houksima potpisao je sa Fenerom ugovor na dve godine uz mogućnost produžetka na još godinu dana.

Na zvaničnom sajtu turskog kluba potvrđen je dogovor sa Perom Antićem a u vesti o ozvaničenju saradnje navedena je bogata biografija makedonskog internacionalca.

"Peru Antiću želimo dobrodošlicu u žuto-plavu porodicu, puno uspeha i titula u dresu Fenerbahčea" stoji na sajtu turskog kluba.

Makedonac je u svojoj dosadašnjoj karijeri nastupao za Rabotnički, AEK, Crvenu zvezdu, Akademik iz Sofije, Lokomotivu Kubanj, Spartak iz Sankt Petersburga, Olimpijakos i Atlantu.

Stameni centar ima u svojim vitrinama dve evroligaške titule, dve titule prvaka Grčke i Bugarske, zatim trofeje u nacionalnim Kup takmičenjima Bugarske, Srbije i Rusije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dane Avramović
Tuesday, 30.06.2015
17:39

Čestitam Pero.

avatar
Sad il\' nikad!
Tuesday, 30.06.2015
17:33

Steta sto se nije vratio u Zvezdu , ali ok otiso za pare ...nSad nam ostaje da ako mozmo dovedemo malog Jokica ili Ercega ( ako nije potpisao sa pao-om)

avatar
Tuesday, 30.06.2015
17:21

Srećno brate i da pomogneš klubu da dođe do evrotitule!

avatar
Doktor ijopet
Tuesday, 30.06.2015
17:21

Ovaj Fener treba da dovede Radonjica. Uzeo bi Radonja titulu sa mnogo slabijim sastavom.

avatar
Sad il\' nikad!
Tuesday, 30.06.2015
20:03

Nadam se da si sarkastican... Jesam zvezdas ali coveknkoji bukvalno zna da nacrta samo 2 napada a pritom ne zna engleski moze da vodi samo ove nase klubove...

avatar
Sad il\' nikad!
Wednesday, 01.07.2015
01:55

Pa on da zna Engleski davao bi izjave na poluvremenu u Euroligi a ne bi to radio pomocni trener..... Svi treneri rade intervju na poluvremenu samo je on iznad toga a?nPored toga ima tako jaku ekipu da je nemoguce ne osvojiti 3 trofeja.nJedini njegov pravi uspeh je sto je izdrzao Djenku i Cirbesa i napravio ih na igrace, ostalima su trebale jake utakmice (Bobi , Kalina , Dangubic....)nali ovu dvojicu je on napravio .nMada to nije dovoljno po meni da sedne na klupu Fenera ili nekog drugog ucesnika F4...

avatar
Doktor ijopet
Tuesday, 30.06.2015
23:02

Radonjic ne zna Engleski? Da, on govori samo los Italijanski....