Zvanično - Nikola Jokić potpisao za Denver!

Autor: Darko Mitrović
sreda 29.07.2015.
11:38
Izvor: Sportske.net

Iz Denvera je potvrđeno - posle odličnih partija tokom Letnje lige NBA, Nikola Jokić je potpisao višegodišnji ugovor sa tamošnjim klubom.

nba.com
nba.com

Povezane vesti

Nikola Jokić od naredne sezone i definitivno počinje da živi svoje dečačke snove - igraće u NBA ligi, u dresu Denver Nagetsa, sa kojim je potpisao ugovor na četiri godine, vredan 5.5 miliona dolara.

Potpisivanje ugovora sa Jokićem zvanično je potvrđeno i na sajtu ovog NBA ligaša, od strane generalnog menadžera i izvršnog potpredsednika kluba  Tima Konelija.

Doskorašnji košarkaš Mega Leksa je tokom leta bio akter Letnje lige NBA i tamo ostavio odličan utisak, opravdao sva očekivanja i potvrdio veliki potencijal koji treba da se još više razvije u najjačoj ligi sveta.

Pohvale na njegov račun izneo je i trener Majkl Meloun, koji je posebno istakao Jokićev ''dabl-dabl'' učinak u meču protiv Sakramento Kingsa, kada je postigao 10 poena, uz 11 skokova.

Sasvim solidan bio je i u ostalim mečevima, a njegov prosečni učinak tokom Letnje lige je 8 poena, 6.2 skoka, 1.4 asistencije, 1.4 blokade za 21 minut u proseku proveden u igri.

Neka tako nastavi i u novoj sezoni, srećno Nikola!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke