ZVANIČNO - Birčević ''pod sankcijama''!

Autor: Darko Mitrović
utorak 24.01.2017.
12:24
Izvor: Sportske.net

Sada je i definitivno, Partizan će biti značajno oslabljen u derbiju 20. kola ABA lige protiv Budućnosti.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Ono što smo juče najavili, danas je i zvanično potvrđeno na sajtu ABA lige.

Košarkaš Partizana Stefan Birčević kažnjen je suspenzijom za narednu utakmicu u ABA ligi, posle incidenta na kraju meča sa FMP-om u prošlom kolu, a koji je Partizan dobio sa ubedljivih 97:70.

Kako je saopšteno iz ABA lige, Birčević je kažnjen ''zbog nedoličnog ponašanja prema treneru protivničke ekipe'', sudije su to unele u izveštaj, a sportski direktor ABA lige je u skladu sa članom 73.4 propozicija takmičenja doneo odluku da sankcioniše takvo ponašanje aktuelnog reprezentativca Srbije.

Derbi 20. kola ABA lige zakazan je za subotu od 19 časova u Podgorici, gde će Partizan protiv Budućnosti morati da nastupi bez Birčevića.

Podsetimo, Partizan uoči ovog duela zauzima drugo mesto na tabeli i ima dve pobede više u odnosu na narednog rivala.

Budućnost je u prošlom kolu poražena od Mornara u Baru (78:71), i tu utakmicu su u finišu obeležili incidenti, kada su isključeni treneri obe ekipe Ilijas Zuros i Đorđije Pavićević, ali ABA liga se za sada nije oglasila o eventualnim kaznama i za aktere ovog događaja.

Pavićević je posle meča čak izjavio da će ''ponosno'' prihvatiti svaku kaznu koja mu bude izrečena, jer smatra da je bio u pravu u toj burnoj polemici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Bizmark
Wednesday, 25.01.2017
21:59

Ekspresna kazna za džak za udaranje,jer to smo mi postali,sami smo oterali Duleta a sada ko nam je kriv,tim ni nemamo,možda četiri igrača zaslužuju dres koji nose,ostali su prosek,istina pokušavaju ali greše mnogo,ni sam ne znam kako smo ovako dobro odigrali ovu sezonu

avatar
i.sarajevo
Tuesday, 24.01.2017
18:51

Covjek kobajagi igra za reprezentaciju,takvo ponasanje svasta

avatar
Vanja Grubač
Tuesday, 24.01.2017
17:48

Budućnost je u prošlom kolu poražena od Mornara u Baru (78:71), i tu utakmicu su u finišu obeležili incidenti, kada su isključeni treneri obe ekipe Ilijas Zuros i Đorđije Pavićević, ali ABA liga se za sada nije oglasila o eventualnim kaznama i za aktere ovog događaja ali je ovo obavljeno ekspresno a znamo i zašto.

avatar
Pic.usti zamugljao!
Wednesday, 25.01.2017
02:19

Pa cekaj....ako je gomila,onda je to gangbang creampie ili piss?!

avatar
HVALA TI, RONALDINJO
Tuesday, 24.01.2017
16:00

Daj, objavi komentar! Najvazniji je do sada!

avatar
ercov
Tuesday, 24.01.2017
15:43

Kad je neko mentol u glavi dzaba mu sve ostalo. Sta nam vredi da je najbolji protiv pacera kada ga nema tamo gde je najpotrebniji !?

avatar
Budimo.ljudi
Tuesday, 24.01.2017
14:09

A kako bi bilo da neko objavi snimak te nepromišljenosti? Da vi samo znate kako su ratnički izgledali par zadnjih minuta u Baru a tu niko nije prijavljen. Ja ne mogu da branim Birčevića, ne znam ni šta se desilo, to ne mogu da branim, ali mogu i moram da branim pravdu i JEDNAKI tretman. Toliko puta smo čuli vapaj za jednakim tretmanom iz opozitnog tabora a gle sad ovo. Molim za objavu, zaista nikog ne vređam.

avatar
Dolina cupova
Tuesday, 24.01.2017
13:57

Naravno, treba potisnuti ono sto se desavalo na utakmici sa Fenerbahceom. Drugi tim FMP sluzi za prljave poslove...Sad se javila i Vesna Covic...Sta mislite da li ce je vredjati kada budemo igrali sa prvim timom FMP-a? Naravno da hoce, kako im objasniti da ne vredjaju, po gotovo ne sada? Treba predstaviti Partizan i njegove navijace u sto gorem svetlu. Sad je Dzikic kao Dule, samo grobari vredjaju i tome slicno! Da se razumemo, protiv sam vredjanja bilo koga! Ali u ovoj drzavi se ocigledno ne sme vredjati samo Nebojsa i jos jedan covek...i naravno Vesna, koja se sama ponudila...