Zuros vs Pavićević - treće poluvreme! Zašto je došlo do sukoba?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 22.01.2017.
23:38
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Duel Mornara i Budućnosti obilovao je uzbuđenjima u finišu meča, a sve je kulminiralo sukobom dvojice trenera i njihovim iskjučenjem.

Screenshot: YouTube/BasketNewslt
Screenshot: YouTube/BasketNewslt

Povezane vesti

Mornar je pred svojim navijačima iznenadio velikog favorita, slavio je sa 78:71, a 44 sekunde pre kraja, pri vođstvu domaćih od 75:70, došlo je do velike gužve pored aut linije.

Treneri Ilijas Zuros sa jedne, odnosno Đorđije Pavićević sa druge burno su reagovali, sudije su ih opravdano isključile, a posle meča, i jedan i drugi su iz svog ugla opisali pomenuti incident.

''To nije pitanje za mene već za Mornar. Ja sam u ovom poslu više od 30 godina. Nisam rekao ništa loše sem - sram vas bilo'', istakao je Zuros, a prenose ''Vijesti''.

Trener Mornara je poručio da će ''ponosno'' prihvatiti kaznu koja i njega i Zurosa neminovno očekuje.

"Kakva god kazna da bude prihvatiću je, jer sam bio u pravu. Ponosan sam na svaku kaznu, koja mi bude izrečena zbog ovoga, jer sam štitio svoje igrače.

A, šta je sa reklamom koje su oborili? Neko je dao pare za te reklame. Ja sam dao pare! Izgubili su utakmicu na sportski način i trebalo bi da imaju sportsku kulturu", rekao je Pavićević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Catalunya <3
Monday, 23.01.2017
01:03

Bio sam u Baru, dosta fina atmosfera ali jbg izgubismo... Oni su previše trojki pogađali dok smo mi u nekim trenucima izgledali bezidejno na terenu. Biće bolje momci, svi smo uz vas !!! VARVARI PG 1987

avatar
daka bar
Monday, 23.01.2017
01:32

cikotic, bolje da nisi ni dolazio! nisam ni znao da vas ima u dvorani koliko ste se culi!

avatar
Me1919
Monday, 23.01.2017
09:27

Citas sportske.net iz Srbije? Kontam te,najbolji sport-portal u Srbiji. Ali zar nas ne pljujete previse,Kosovo priznadoste, usli ste do pola NATO-u u du.e ,kaznjava se dete u skoli zbog Srbije?! Bas nista vas ne razumem