ŽOC ugasio nadu, Fener ne ulaže u Partizan!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 03.09.2015.
23:12
Izvor: Sportske.net

Vest da bi turski velikan Fenerbahče mogao da preuzme KK Partizan i tako izvuče najtrofejniji srpski klub iz problema demantovana je od strane legende crno-belih i čoveka koji trenutno sedi na klupi turskog kluba.

fenerbahce.org
fenerbahce.org

Povezane vesti

Dolazak Aziza Jildirima u Beograd tumači se dvojako, a prema jednoj od verzija predsednik Fenerbahčea trebalo bi da pregovara sa predstavnicima Partizana o preuzimanju košarkaškog kluba i infiltriranju u upravljačku strukturu bivšeg prvaka Evrope.

U momentu kada košarkaški klub Partizan grca u problemima navijače je zaintrigirala ova spekulacija ali je čitava priča vrlo brzo demantovana od strane legende crno-belih i čoveka koji sa Azizom Jildirimom ima sjajan odnos jer trenira Fenerbahče.

"Prvi put čujem za tako nešto, da postoji takva mogućnost sigurno bih prvi saznao od ljudi iz kluba. Reći ću samo da to nema veze sa istinom, dalji komentar je suvišan" rekao je za "Danas" najbolji srpski stručnjak svih vremena Željko Obradović.

Spekulacije na pomenutu temu išle su toliko daleko da je upravo Željko Obradović okarakterisan kao posrednik u pregovorima dve strane, a pominjana je i mogućnost da sadašnji pomoćnik srpskog stratega preuzme ulogu trenera u Partizanu.

Posle ovakve izjave Željka Obradovića jasno je da predsednik Fenerbahčea ne dolazi u radnu posetu Partizanu kako bi dogovarao saradnju sa košarkaškim klubom već iz nekih totalno drugih razloga.

Čini se ipak da se radi o pregovorima vezanim za fudbalske transfere ali o tome na stranicama vezanim za FK Partizan.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

22 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Friday, 04.09.2015
08:29

Turski velikan sa sest titula Hahaha Covece, i FMP je veci klub od Fenera:-)

avatar
Poznavalac
Thursday, 03.09.2015
23:39

Zoc,legenda od trenera i coveka kakva se ne radja!

avatar
Lord of Nottingham
Thursday, 03.09.2015
23:27

A jeste li se ponadali da ćete biti Fenerova filijala jeste? :D

avatar
Lacho Baja
Thursday, 03.09.2015
23:38

Tece Lord of FMP!

avatar
KAZNENA EXPEDICIJA
Thursday, 03.09.2015
23:56

Zanimljivo je da je danas posle vesti da fener ulaze u kk Partizan naglo porasla prodaja kompleksana, znaci popi celu tablu danas jer sutra ti nece biti dobro kad cujes zasto je dosao, iskljuci se i sa neta ovih dana decko brine me tvoje zdravlje ,neces da dozivis 17 ako nastavis da pratis i komentarises vesti koje se ne ticu tvog mutant kluba...aj u zdravlje

avatar
baldekeita
Thursday, 03.09.2015
23:14

Bolje umreti na nogama nego ziveti na kolenima!