Žoc besan na mladu nadu turske košarke

Autor: Boban Filipović
petak 12.02.2016.
16:44
Izvor: Sportske.net

Uprkos ubedljivoj pobedi nad Unikahom i sačuvanom oreolu nepobedivosti u Top 16 fazi Evrolige, Željko Obradović je na konferenciji za medije nakon sinoćnog meča bio veoma rezigniran što jedan mladi igrač narušava timski tuh u njegovoj ekipi.

fenerbahce.org
fenerbahce.org

Povezane vesti

Najtrofejniji trener Evrolige je žestoko iskritikovao Omera Jurtsevana što je na svoju ruku, bez dozvole kluba, otišao u Toronto, gde se održava kamp za talentovane košarkaše njegovog uzrasta.

"Njega uopšte ne zanima tim, taj mali misli samo na sebe. Otišao je u Toronto, a nije pitao nikoga za dozvolu. Imamo nekoliko povređenih igrača u ekipi, a on nije osetio potrebu ni da me pita da li može da ode." rekao je Obradović, pa potom dodao:

"Znate li vi da smo mi njemu ponudili ugovor na pet godina? Taj ugovor je veoma dobar. Rekao je da mora da razmisli. Dva meseca se prmišljao i onda rekao da ipak neće da potpiše. Polagali smo velike nade u njega jer smo mislili da je budućnost kluba.

Da li ste videli negde dečaka od 17 godina da ima veću minutažu? Možda samo Dončić iz Reala. Ne znam kakvi su Omerovi planovi, možda želi da igra NCAA. Užeo je veliki novac u poslednje tri godine i sada želi da ide. To je on."
kaže Željko Obradović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dača
Friday, 12.02.2016
20:24

To umnogome podseća na naš fudbal. Mladi igrač pročita u novinama da je talentovan, brže bolje potrči da napusti matični klub i zgrne lovu, potpiše za neki inostrani klub, zaglavi na klupi ili pozajmici i ubrzo mu se gubi svaki trag.

avatar
Friday, 12.02.2016
18:48

Nista od takog igraca, ako ne ispunjava radne navike jos 2 godine ce biti talenat, posle toga, smao izgubljena nada.