Znate li ko je LeBronov omiljeni igrač svih vremena?

Autor: Miloš Marković
sreda 16.12.2015.
11:29
Izvor: Sportske.net

Nije Kobi. Nije ni Džordan.

BETA/AP Photo/Tony Dejak
BETA/AP Photo/Tony Dejak

Povezane vesti

Mnogi će se iznenaditi, ali to je Džejms Džouns.

Iako je tokom svoje karijere igrao sa velikim zvezdama kakve su Dvejn Vejd, kris Boš, te kevin Lav, a tokom svog odrastanja ugledao se na legende kakve su Kobi Brajan i Majkla džordan, LeBron Džejms uzora vidi u Džejmsu džonsu, rezervi u Klivlendu, igraču koji nikada nije bio pod svetlima reflektora kao ostale NBA zvezde.

Ovaj košarkaš koji u proseku beleži 5.5 poena po meču je velika podrška LeBronu, koji nema dileme u vezi sa svojim prijateljem.

"On je moj omiljeni igrač svih vremena.", rekao je Džejms za košarkaša sa kojim je igrao u Majamiju i Klivlendu proteklih pet sezona.

"Rekao sam mu da dokle god ja igram, on će biti tu. Nije mu dozvoljeno da prestane da igra košarku. Ja ću se pobrinuti da za njega uvek bude mesta u timu. Obožavam ga. On je najbolji saigrač koga sam ikada imao.", rekao je LeBron za svog 30-godišnjeg prijatelja.

lebron dzouns-600-20151216112930

Džounsa očito vole svi koji ga poznaju, tako i Lav, te J.R. Smit ističu kvalitete ovog košarkaša, koji se opisuje kao model profesionalizma.

"Njega pitam za sve. Bilo da je u pitanju košarka, bilo privatne stvari, razgovaramo o svemu. On je čovek u čijim savetima uživam.", rekao je Lav.

"Ako postoji neko od starijih košarkaša na koga se ugledam onda je to definitivno Džouns.", dodao je Smit.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke