Znate li ko će sledeće sezone biti jači i od Zvezde?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 25.12.2014.
23:39
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Pitanje se odnosi na ABA ligu, gde u ovom trenutku ekipa Dejana Radonjića ima apsolutnu dominaciju od početka sezone.

BETAPHOTO/IGOR KUPLJENIK/EV
BETAPHOTO/IGOR KUPLJENIK/EV

Povezane vesti

Naravno, reći ćete da je za takve prognoze sada prerano, ali se sa takvim stavom ne bi složio prvi čovek valjevskog Metalca, dr Boško Đukanović.

On je u izjavi ''Novostima'', izneo optimističnu procenu da će već sledeće sezone čak i danas moćna Zvezda gledati u leđa Valjevcima!

''Ove godine nemamo neke preterano velike želje vezane za izlazak u Evropu, ili plasman na fajnal-for ABA lige. Ali, već naredne godine ćemo biti mnogo snažniji od Zvezde, koja trenutno dominira'', tvrdi dr Đukanović.

On tvrdi da klub ima za cilj da objedini šumadijsku košarku posle raspada kragujevačkog Radničkog i da se sa igračima više neće potpisivti kratkoročni ugovori.

''U Metalac više niko neće doći na godinu dana, makar se on zvao Džordan ili Brajant!'', uverava, između ostalog, Đukanović.

Kao dokaz da se u Valjevu odlično radi i da se rezultati tog rada prepoznaju, Đukanović navodi i primer da je čak oko 200 košarkaša poslalo mejlove ovom klubu, sa željom da jednog dana zaigraju u njemu.

''Od tih 200 je 20 igrača top klase. Ali, ovi momci koje imamo, igraju fantastično i meni ne trebaju nikakve transfer-bombe'', jasan je Đukanović.

Ipak, jednu transfer-bombu je želeo, ali mu se ta želja nije ostvarila. Radi se o Saši Pavloviću, kod koga je prevagnula ljubav prema Partizanu i dr Đukanović to poštuje.

''Sašu sam želeo više nego bilo šta na svetu, ali on je pratio svoje srce i ja sam neizmerno srećan zbog njega''
, naglasio je Đukanović.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke