Zna se ko jedva čeka Eurobasket!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 06.06.2017.
12:24
Izvor: Sportske.net

Plejmejker i kapiten košarkaške reprezentacije Srbije fotografijom na "Tviteru" pokazao da jedva čeka početak Eurobasketa.

Epa/Larry W. Smith
Epa/Larry W. Smith

Povezane vesti

Košarkašku reprezentaciju Srbije za nešto manje od tri meseca očekuje učešće na Evropskom prvenstvu, a mnogi se nadaju da bi "Orlovi" konačno mogli do zlatne medalje.

Ono što kvari planove selektoru Aleksandru Đorđeviću jesu povrede pojedinih igrača i neizvesnost oko toga na koje će sve pojedince moći da računa u Istanbulu.

Nikola Jokić je pod znakom pitanja zbog pritiska Denvera, Nemanja Bjelica zbog povrede verovatno neće igrati, a u ponedeljak je svoje učešće na Eurobasketu u pitanje doveo i Nemanja Nedović.

Pored svih navedenih problema pojavila se i jedna lepa vest u vidu fotografije koju je Miloš Teodosić postavio na svom "Tviteru".

Kapiten "Orlova" nema problema sa povredama, a očito jedva čeka da počnu pripreme za Evropsko prvenstvo. To je nešto što se može zaključiti na osnovu fotografije i komentara koji ide uz nju.

Srbija će na Eurobasketu igrati u Grupi D protiv selekcija Velike Britanije, Rusije, Letonije, Turske i Belgije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ProudKnight
Tuesday, 06.06.2017
14:42

Problem je u alternativama na bekovskim linijama, tako da se o tome mora voditi računa. Dva ogromna hendikepa su izostanci Bjelice i vjerovatno Jokića. Centarska i plejmejkerska linija će biti odlične i oko toga ne brinem, ali sve ostalo mi djeluje nepotpuno, ali opet treba vjerovati da će selektor izvršiti odličnu selekciju igrača. Jokića neka bude sramota ako se ne odazove na poziv reprezentacije, jer čini mi se da će nam tu najviše škripati.

avatar
R E V O L T
Tuesday, 06.06.2017
14:38

Bas mi je cudno to sto uporno necete da reklamirate svog zemljaka Hahaha

avatar
R E V O L T
Tuesday, 06.06.2017
14:38

https://www.youtube.com/watch?v=9A2PKjKj35Q

avatar
R E V O L T
Tuesday, 06.06.2017
12:42

12 Srbendi:-): Teodosic, Jovic, Nedovic, Bogdanovic, Milosavljevic, Kalinic, Lucic (Simonovic), Macvan, Jelovac, Raduljica (Marjanovic), Kuzmic, Musli. Bicemo u problemu ako ni ovaj Nemanja ne bude mogao ili hteo da igra, to nam se vec desilo pre tri godine...

avatar
MladoKolonac
Tuesday, 06.06.2017
14:04

Lučić pre Simonovića ni u ludilu. I Gagija eliminiši slobodno jer su i Lazić i Zagor i Gudurić i Dangubić i Jaramaz u prednosti. Jelovac i Musli isto mrka kapa. Razumem ljubav prema bivšim kapitenima, ali malo realnosti nije na odmet. ;)

avatar
uteute
Tuesday, 06.06.2017
15:15

Dal je realno da si stavio Lucica pre Simonovica?

avatar
R E V O L T
Tuesday, 06.06.2017
14:28

Koji Jaramaz? Ognjen je plej, a Nemanja mu nije ni do clanaka isto kao i svi koje si naveo. Lucic pre Simonovica u svakoj trezvenosti i pribranosti, ali vrlo je moguce (to prakticno eliminise Stevana koji nije nas bivsi igrac vec vas) da ce kod Saleta biti mesta za obojicu. Zbog cega Musli da ne igra?