Zemlja košarke, Zvezda pa Jokić u Londonu, a sinoć je i Bobi bio sjajan!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 13.01.2017.
08:18
Izvor: Sportske.net

Marjanović odigrao najbolju partiju za Pistonse i to protiv vodećeg tima lige. Da li se uskoro oprašta od tima i seli u onaj najbolji svih vremena?

AP Photo/Carlos Osorio
AP Photo/Carlos Osorio

Povezane vesti

Detroit se držao poluvreme na Pacifiku, ali je Golden Stejt jednostavno prejak. U trećoj četvrtini sasuli su rafal od 41 poena i rešili pitanje pobednika.

Bobi Marjanović je odigrao najbolju partiju u dresu Pistonsa, ubacio 13 poena i imao 11 skokova, zabeležio je i 2 asistencije.

Velika trojka Golden Stejta je bila odlična, Kari 24, Tompson posle meča pauze 23, Durant 25, a Drajmond Grin je zabeležio čak 13 asistencija.

Kad smo kod Bobija Marjanovića, recimo i to da se priča da ga Boston želi, potreban im je centar, zanimljivo da nemaju nijednog igrača u top 40 skakača lige. Njihova odbrana bi sa Bobijem dobila na kvalitetu, a Srbin bi navodno zauzeo mesto Tajlera Zelera koji u kalendarskoj godini još nije dobio šansu.

Dalas je odneo pobedu iz Arizone, Deron Vilijams je sa 23 poena i 12 asistencija podsetio na nekadašnjeg sebe, na drugoj strani sjajan Buker sa 39 poena. Mavsi su se pobedom izjednačili sa Feniksom, oba tima imaju skor 12-27.

San Antonio je do vrha napunio koš Lejkersa, zaledili su ih na -40, to je bio odgovor tima na Popove kritike posle neočekivanog poraza od Baksa u poslednjem meču kod kuće. Leonard je ubacio 31 poen, tim je šutirao 61%, najviše u sezoni. Gasol bez promašaja 9 od 9, završio je sa 22 poena, 9 skokova, 6 asistencija. Starteri domaćih su odmarali u poslednjoj četvrtini, ali rezerve nisu spustile nogu sa gasa, ovo je najubedljivija pobeda "Mamuza" u sezoni.

Niksi su u tradicionalnom derbiju u MSG dobili Bulse, Melo je ubacio 23 poena, Rouz 17, na drugoj strani ponovo nije bilo Džimija Batlera što je Njujorku olakšalo posao.

Videlo se da su Rouz i Noa veoma inspirisano protiv "svojih" Bulsa, Francuz je uz 12 poena imao 15 skokova. U Njujorku nije bilo Porzingisa, ali se to nije odrazilo u igri, pa su se Niksi rehabilitovali za poraz sa sirenom u Filadelfiji preksinoć.

Pelikansi su odneli pobedu iz Bruklina, Tajrek Evans je konačno pohvatao konce posle povrede i pošto je propustio početak sezone. Ubacio je 29 poena, nadoknadio odsustvo Entonija Dejvisa, a za Netse ovo je osmi poraz u nizu. Bojan Bogdanović je ubacio 10 poena.

O herojstvima Nikole Jokića možete čitati ovde, njegov Denver je razbio Indijanu u Londonu,  a Srbin je ponovo bio fantastičan!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ludjak
Saturday, 14.01.2017
15:43

Odbrana bi sa Bobijem dobila na kvalitetu.... dajte ljudi malo objektivnosti.... castim vecerom celu vasu redakciju kad Bobi odbrani jedan pick and roll.....

avatar
nikola nikola1
Friday, 13.01.2017
09:26

Ovo bi bilo vrh za njega