Željkova lekcija Vilijams-Gosu

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 28.09.2017.
16:00
Izvor: Sportske.net

Plejmejker Partizana Najdžel Vilijams-Gos dobio je jako bitan savet od strane najtrofejnijeg stručnjaka u Evropi, a slobodno se može reći da se radi o lekciji pred početak sezone.

aba-liga.com/Mornar/Media Pro
aba-liga.com/Mornar/Media Pro

Povezane vesti

Na poslednjoj kontrolnoj utakmici koju su košarkaši Partizana odigrali uoči početka nove sezone novi plejmejker crno-belih Najdžel Vilijams-Gos imao je prilike da upozna najboljeg trenera Evrope.

Željko Obradović se pozdravio sa igračem koji je na njegovu preporuku i uz njegovu pomoć stigao u Partizan, a tom prilikom ŽOC je održao kratku lekciju Amerikancu.

"Nalaziš se na posebnom mestu u posebnom klubu i nemoj to nikad da zaboraviš", poručio je Obradović plejmejkeru Partizana.

Nema sumnje da ove reči imaju ogromnu težinu kada ih izgovori najbolji trener Evrope i svakako će biti vodilja Vilijams-Gosu koji od ove sezone započinje novu epizodu u karijeri.

Bivši član Univerziteta Gonzaga izabran je kao 55. pik na minulom NBA draftu od strane Jute, a angažman u beogradskom Partizanu prvi je profesionalni za Najdžela Vilijamsa-Gosa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bato C.
Friday, 29.09.2017
09:18

Ti se ŽELJKO nalazis na posebnom mestu,u posebnom klubu, u srcima posebnih ljudi,zauvek.nNemoj to nikad da zaboravis!!!