Željko "odstranio" talentovanog dečaka iz tima

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 13.03.2016.
17:45
Izvor: Sportske.net

Nakon utakmice protiv Bujukčekmečea, Željko Obradović je na konferenciji za novinare ponovo govorio o mladom Jurtsevenu.

fenerbahce.org
fenerbahce.org

Povezane vesti

Omar Jurtseven najverovatnije naredne sezone neće biti igrač Fenerbahčea, a do kraja sezone je veoma izvesno da neće igrati za tim Željka Obradovića.

To se moglo naslutiti nakon poslednje konferencije za novinare koju je održao Željko Obradović nakon pobede svoje ekipe protiv Bujukčekmečea.

Novinari su ga upitali o situaciji sa Jurtsevenom koji nije bio među učesnicima meča danas, a on nije previše želeo da komentariše svoju odluku.

"Ne zaslužuje komentar s moje strane. Nije samo to sa moje strane, ovo je odluka koju je doneo klub. Dali smo mu veliku priliku i ne želim više da pričam o ovoj temi", rekao je danas Željko Obradović na konferenciji za novinare.

"Fenerbahče je veliki klub koji igra na vrhunskom novu ali ja ne igram tako mnogo. Želim veću minutažu i potražiću je na mestu gde mogu da je dobijem i nastavim da napredujem. Zato želim da upišem neki od koledža", rekao je pre mesec dana 17-godišnji Omar Jurtseven.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ivan Jevdjenijevic
Monday, 14.03.2016
10:48

Ne moze da potpise NCAA ekipu, zato sto ima stipendijski ugovor koji podrazumeva i primanje novca, a to je po NCAA pravilima strogo zabranjeno. Znjauci Zeljka, zainatice se i izgurace to do kraja.

avatar
Fair Play
Sunday, 13.03.2016
19:58

Prosta matematika. Ispalio klub, ne zeli da potpise profesionalni ugovor kako bi na leto mogao da predje u USA na koledz kosarku.. Svako gleda svoj interes, klasika..