Željko Obradović posle poraza: ''Ima još 13 utakmica''

Autor: Darko Mitrović
subota 03.01.2015.
11:20
Izvor: Sportske.net

Najuzbudljiviji meč prvog kola Top 16 faze Evrolige odigrali su Fenerbahče i CSKA. Pobedu su posle produžetaka odneli Moskovljani, ali Željko Obradović ne očajava...

fenerbahce.org
fenerbahce.org

Povezane vesti

Košarkaši Fenerbahčea sinoć su na svom terenu poraženi od moskovoskog CSKA rezultatom 84-81, posle 45 minuta dramatične borbe.

Naši Nemanja Bjelica i Bogdan Bogdanović su ponovo bili nosioci igre Obradovićevog tima, ali to ovog puta nije bilo dovoljno za pobedu.

Posle meča, trener Fenerbahčea je izrazio nadu da ovaj poraz neće imati bitnu ulogu kad je u pitanju plasman Fenera među osam najboljih ekipa Evrolige.

''Imali smo dve velike prilike za pobedu, ali ih nismo iskoristili. CSKA je jedna od najboljih ekipa u Evropi i sitni detalji su presudili u njihovu korist. Svojim igračima ne mogu mnogo da zamerim, zadovoljan sam kako su odigrali. Ovo je bila tek prva utakmica u Top 16 fazi, imamo još 13'', istakao je Obradović.

On je pohvalio i ambijent u dvorani, zahvalio navijačima na velikoj podršci i najavio bolje igre i rezultate njegovog tima.

''Nalazimo se u veoma teškoj grupi, ali nastavićemo da napredujemo'',
uveren je Obradović.





Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke