Željko ima spremnu zamenu za Bogdana?

Autor: Darko Mitrović
utorak 02.05.2017.
14:26
Izvor: Sportske.net

Kraj sezone se bliži, pa su sve glasnije najave da će Bogdan Bogdanović napustiti Fenerbahče i otići u NBA ligu, u ekipu Sakramenta.

EPA/PANAGIOTIS MOSCHANDREOU
EPA/PANAGIOTIS MOSCHANDREOU

Povezane vesti

U susret predstojećem fajnal-foru u Istanbulu, trener Fenerbahčea Željko Obradović govorio je za ''Eurohoops'' i na temu Bogdanovog eventualnog odlaska iz Fenerbahčea na kraju sezone.

''Svaki igrač mašta o igranju u NBA ligi, ipak neki od niih odu tamo prerano i gledaju utakmice sa klupe, kao navijači. Mi smo, kao klub, spremni na svaku situaciju. Ako nam jedan igrač ode u NBA, neki drugi će doći. Izmenićemo sastav, bez brige, nećemo da plačemo zbog toga'', poručio je Obradović.

On se potom osvrnuo i na četvrtfinalnu seriju sa Panatinaikosom u kojoj je Fenerbahče, predvođen Bogdanovićem, igrao sjajno i u tri utakmice završio posao.

''Utakmice sa Panatinaikosom bile su veliki emocionalni izazov, bilo je to teško za mene. Nadam se da više nećemo dolaziti u situaciju da moram da igram protiv njih u važnoj utakmici'', dodao je on.

Govoreći o fajnal-foru, Obradović je posebnu pažnju posvetio i navijačima, uz želju da atmosfera u Istanbulu bude prava sportska, po ugledu na nedavni fudbalski ''El Klasiko''.

''Međusobno poštovanje trba da bude glavna tema u Evroligi. Na primer, kada je Mesi pogodio na Bernabeu, navijači Barselone su slavili sedeći pored navijača Reala. Mi želimo da i u Istanbulu vidimo nešto slično. Bez obzira ko je protivnik, navijači treba da se poštuju. Evroliga je fantastična organizacija. Novi format je sjajan, svak igra sa svakim, posebno je dobro za navijače. Jedina mana je što igrači nemaju dovoljno vremena za odmor'', poručio je Obradović.

--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Patrick Bateman
Tuesday, 02.05.2017
16:54

Tesko je naci zamenu kad imas najveci budzet u Evropi.

avatar
Pretorijanska Garda
Tuesday, 02.05.2017
15:38

Hahaha dobra izjava: "mi smo kao klub na svaku situaciju spremni" -sa oko mozda cak i 50m sledece sezone, i nemoguce je biti nespreman brate :) Inace, ako Cska, Fener i Real recimo, krenu da povecavaju budzete, ima dosta da se priblize nekim Nba klubovima...recimo Filadelfija za sezonu 2016/17 ima tkz solari kep od oko 60m.. jedan od najplacenijih igraca je tamo Serhio Rodrigez sa 8m, Dario Saric ima nesto preko 2m, Timoti Luvavu 1.3 itd... nije bas toliko velika razlika u budzetima kao sto sam mislio, iako je to totalno drugi svet kosarke, kojem cemo se, nadam se pripojiti jednog dana u vidu evropske divizije, za 20god ili pak 50, ali to ce se desiti, i bice to vrhunska stvar za evropsku kosarku i atraktivnost iste u globalu....

avatar
small_baller32
Tuesday, 02.05.2017
18:47

zato sto su na ruki ugovoru kad im istekne dobice vise