Željko drži ekipu na okupu - Ostaje i Judo

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 11.07.2016.
09:53
Izvor: Sportske.net

Najtrofejniji trener "starog kontinenta" Željko Obradović odlučio je da zadrži okosnicu tima u Fenerbahčeu, pošto je nakon Bogdanovića i Veselog odluku o ostanku doneo i Ekpe Judo.

twitter @euroleague
twitter @euroleague

Povezane vesti

Vicešampion Evrope rešen je da sa Željkom Obradovićem na klupi stigne do titule u Evroligi zbog čega je srpskom stručnjaku omogućeno da zadrži na okupu ekipu koju je imao u minuloj sezoni.

Srpski internacionalac Bogdan Bogdanović odlučio je krajem juna da odloži selidbu u NBA ligu za naredno leto, a nakon završetka Olimpijskog kvalifikacionog turnira u Beogradu novi ugovor sa Fenerom potpisao je Jan Veseli.

Prvog dana nove sedmice šampion Turske je objavio da u klubu ostaje i centar Ekpe Judo (29) i da je sa njim dogovoren nastavak saradnje na još godunu dana uz mogućnost produžetka ugovora do leta 2018. godine.

Šesti pik na NBA draftu iz 2010. godine odigrao je za Fenerbahče 27 evroligaških utakmica u prethodnoj sezoni i prosečno beležio 12.6 poena i 5.1 skok.

Amerikanac je sa Fenerbahčeom osvojio titulu prvaka Turske, a naredne sezone će sa timom napasti trofej u reformisanoj Evroligi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke