Željko bez Bogdana "razbio" Pešića!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 19.11.2015.
22:44
Izvor: Sportske.net

U duelu dve ekipe koje predvode poznati srpski stručnjaci Fenerbahče je bio veoma ubedljiv.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Ekipa Željka Obradovića je već jednom nogom u narednoj fazi pošto su danas slavili protiv Bajerna u Minhenu rezultatom 67:84.

Veoma ubedljiv je bio Fener od samog početka meča. Poveli su čak sa 11:0, zatim i 16:2 i 28:8, pa je to bilo ključno za čitav meč.

Prva četvrtina završena je rezultatom 30:10 u korist Fenerbahčea, a sve do samog kraja utakmice ova prednost je održavana.

Ponovo je Bajern primio 50 poena za jedno poluvreme (kao i protiv Zvezde i Himkija), tako da ni protiv oslabljenog Fenerbahčea nije mogao da traži ništa.

Ponovo je Nihad Đedović bio najbolji u Bajernu u kome danas nije bilo Duška Savanovića zbog povrede. Vasilije Micić je imao solidnu minutažu, ali je za 14 minuta zabeležio samo 2 poena i to oba sa slobodnih bacanja.

Sa druge strane, kod pobednika je najbolji bio Bobi Dikson sa 25 poena, 17 je upisao Datome. Nikola Kalinić je upisao 4 poena uz 4 asistencije i 3 skoka, dok Bogdan Bogdanović nije igrao na današnjem meču zbog povrede.

Takođe, ni Slukas nije bio u timu za današnji meč.

Nakon ovog kola Fener je definitivno na prvom mestu sa samo jednim porazom i 5 pobeda u grupi A, dok je Bajern ostao na dve pobede i sada ima 4 poraza.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke