"Zeleni" stigli u Atinu posle 14 sati puta

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 27.04.2017.
16:48
Izvor: Sportske.net

Stručni štab i košarkaši Panatinaikosa duputovali su u četvrtak u Atinu posle 14 sati putovanja autobusom od Istanbula.

Epa/Panagiotis Moschandreou
Epa/Panagiotis Moschandreou

Povezane vesti

Mediji širom Evrope još uvek prenose aktuelnosti vezane za dešavanja u grčkom Panatinaikosu, pošto se očekuje da predsednik Janakopulos povuče nove korake.

Patron atinskih "Zelenih" kaznio je stručni štab i igrače zbog eliminacije u četvrtfinalu Evrolige otkazivanjem leta do Atine, pa je ekipa autobusom morala da doputuje iz Istanbula.

Pisali smo da su četvorica igrača odbila da se povinuju odluci Dimitrisa Janakopulosa i zbog toga se očekuje da gazda Panatinaikosa donese odluku o tome kako će oni biti kažnjeni.

Stručni štab i igrači koji su autobusom krenuli iz Istanbula danas su stigli u Atinu, dok je pomenuti "kvartet" u svojoj režiji krenuo avionom.

Grčki mediji spekulišu da će trener Ćavi Paskval podneti ostavku nakon razgovora sa Dimitrisom Janakopulosom, a čeka se i reakcija prvog čoveka Panatinaikosa u slučaju "pobunjenika".

Panatinaikos je usled tri poraza od Fenerbahčea eliminisan u četvrtfinalu Evrolige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dusan Nemanjic
Thursday, 27.04.2017
18:16

Kakav indijanac ovaj vlasnik Pao!Bruka za klub!Videćete da za vreme njegove vladavine klub ce skroz da propadne.Pa zar se ovo radi ovako?Izgubili su od najjace ekipe koju vodi najbolji trener u evropi.Cavi je vrhunski trener,preporodio je Pao ali ne moze se vise treba mu vremena.Djordjevic je imao problema sa vlasnikom ima i Cavi i imace je svi.On je grcki Ćoki😄nZa kraj,podrzavam igrače u poptunosti.Ne kaznjavas pro igrace ovako vec novcano ili otkazom a zadrzavas svoje klupsko dostojanstvo.

avatar
Pretorijanska Garda
Thursday, 27.04.2017
20:55

Porodica Janakopulos vec 25 godina ulaze ogroman i nenormalan novac u Panatanaikos (svake sezone u proseku 7 puta vise od naseg sampiona imaju, uglavnom citavih 25m vise), i imaju pravo da cine sta zele, jer je kosarka strasno neprofitabilan sport i njihovo ulaganje je bolesno bacanje novca u bunar. Oni su uzdigli klub i postavili ga na 3 mesto najuspesnijih klubova u istoriji elite, sa 6 osvojenih titula sampiona Evrope....Paskval nije tako vrhunski trener kao sto se misli i ima velike takticke mane, podjednako je kriv kao i igraci koji su opusteno usli u ovaj duel, iako su imali prednost domaceg terena. Nije problem sto su ispali, vec nacin na koji se taj debakl desio, bez ikakve zestine i borbe, neizvesnosti. Zvezda je prosle sezone igrala sva 3 meca veoma tesno sa sampionom Evrope, 5m budzeta protiv 40m, i opet je bilo prilicno neizvesno u Moskvi, gde se velikom srecom i sudijskim greskama Armejci izvukli od poraza...tako treba da se igra, a vatreno skupi stranci u PAO nisu imali ni delic takvog pristupa, tako da je donekle i razumljivo ponasanje vlasnika grckog velikana, ne podrzavano od strane kosarkaske javnosti, ali u potpunosti shvaceno....

avatar
ariton
Friday, 28.04.2017
13:38

Odakle ti bre više insipiracija da pišeš ovakve gluposti.Ti izgleda dok ne napišeš neku glupost ne možeš da živiš.

avatar
Blackmamba24
Thursday, 27.04.2017
16:57

Klasicna skupina igraca...