Zeka ima predlog za spas Partizana! Ali, neko drugi će morati da ga realizuje...

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 15.06.2017.
09:59
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Ovo leto donosi nove velike kadrovske promene u Partizanu. Da li će to išta značiti za izlazak crno- belih iz dugogodišnje finansijske krize?

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Podsetimo, posle trenera Aleksandra Džikića, Partizan je juče ostao i bez predsednika kluba Nikole Pekovića, pa je jasno da su u Partizanu u toku promene na svim nivoima.

Navijači crno-belih se nadaju da bi iz svega toga moglo da izađe i nešto dobro kada su finansije u pitanju, ali nekadašnji generalni sekretar FK Partizan Žarko Zečević smatra da je jedino pravo rešenje za spas kluba - privatizacija.

''U ovom trenutku mislim da bi trebalo doneti propis o privatizaciji što pre jer je to jedina šansa da se vrhunski sport zadrži na željenom nivou, da bude konkurentan u Evropi i svetu.

Košarkaški klub jeste u krizi, ali mislim da će te probleme prevazići, da Partizan kao sportski kolektiv, kao sportsko društvo, ima dovoljno snage za to'',
izjavio je Zečević u intervjuu za ''Alo''.

Ima onih koji ovih dana upravo njega priželjkuju na mestu novog predsednika crno-belih, on je voljan da pomogne, ali ne i da eventualno kupi Partizan, ukoliko zaista dođe do toliko dugo čekane privatizacije.

''Uvek postoji opcija. U potencijalnoj prodaji kluba trebalo bi se osloniti na domaće i strane investitore. Partizan kao brend, u košarci i u fudbalu, pa i u ostalim sportovima, sigurno je zanimljiv za sve koji su zainteresovani zatu vrstu ulaganja.

Ako me budu tražili i ako me budu pitali za savet, ja sam za svoj klub uvek tu, ali nemam ja materijalne mogućnosti da kupim Partizan'',
objasnio je Zečević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pipo Inzagi
Thursday, 15.06.2017
12:39

Stara garda navikla samo da uzima,kad treba da se daju svoje pare nema se...vole ljudi da upravljaju sa tuđim parama a da se oni pitaju za sve...šta kaže ja sam tu samo neko neka da pare...

avatar
Old_school
Thursday, 15.06.2017
10:52

Da, niko to pre tebe nije znao. Ali drzava nece da donese zakon o privatizaciji da bi sitni politicari mogli da muljaju u nasim klubovima. Da ima interesa, lako binse zakon doneo. Ali tada ne moze svako u klub da udje i mesetari, jer se gazda pita.

avatar
R E V O L T
Thursday, 15.06.2017
10:38

Cim on krivi samo ljude u nasem klubu za rasulo, jasno mi je kako nazovi usmereno razmislja. Sa druge strane, gde da se zameras kad ti cerka vodi glavnu rec u -Beogradu na vodi- i kad si baja u Gazpromu...

avatar
bagra
Thursday, 15.06.2017
10:30

Pa sada da nemas, lepo si ti sklonio sa strane u fk.partizan