Zbog Duleta krenuo na časove srpskog!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 22.01.2016.
18:57
Izvor: Sportske.net

Dolazak Duška Vujoševića u Limož naterao je centra tog francuskog kluba da se baci na učenje srpskog jezika.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Najtrofejniji stručnjak u istoriji Partizana nedavno je preuzeo francuski Limož i već na debiju uspeo da "kupi navijače" usled trijumfa nad Valensijom.

Španski klub bio je nesavladiv od početka sezone ali su se izabranici Duška Vujoševića postarali da "Slepi Miševi" ateriraju.

Utakmicu u Valensiji obeležio je i tajm-aut Duška Vujoševića koji je na srpskom objašnjavao šta očekuje od svojih igrača, a njegov saradnik je morao da prevodi.

To što se Duško Vujošević ne koristi engleskim i francuskim jezikom moglo bi da mu oteža posao, ali ne ukoliko igrači počnu da uče srpski.

Centar Limoža Ali Traore na tviteru je obznanio da počinje sa učenjem srpskog jezika, pa nije isključeno da još neko od njegovih saigrača uradi isto.


Podsećamo da Leo Vesterman i Lester Bo Mekejleb mogu da razumeju osnovne instrukcije pošto su deo svojih karijera proveli upravo u Partizanu pod vođstvom Duška Vujoševića.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
azor ahai
Friday, 22.01.2016
23:36

hahaha traore sakrazam ..smeje se fazon momak verovatno ..kao ..evo naucicu ja srpski kad ne moze covek da kao trener nauci engleski

avatar
Lazar Pešut
Friday, 22.01.2016
23:33

Dule promoter srpskog jezika u inostranstvu! Makar ima dodatni posao...

avatar
Friday, 22.01.2016
20:55

Ali Traore je svojevremeno bio dovodjen u vezu sa novokomponovanom Zvezdom , ali nazalost nikad nije presao ... pisali su o njemu da iz nekog razloga voli Srbiju pa pretpostavljam da ce mu ucenje srpskog biti zadovoljstvo , a imace i pomoc od saigraca koji su vec nesto naucili dok su bili u Partizanu

avatar
Friday, 22.01.2016
20:41

Dule je jedan od najboljih trenera na našim prostorima, ali mislim da je sramota za trenera takvog renomea da ne zna makar engleski..

avatar
Vanja Grubač
Friday, 22.01.2016
20:05

Dule je najmarkantnija ličnost naše košarke u poslednjoj deceniji i jače.