Zamislite ovo, Raduljica i Teo u istom NBA timu?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 07.12.2016.
13:28
Izvor: Sportske.net

Centar italijanske EA7 Olimpije iz Milana Miroslav Raduljica priznao je da bi voleo da se vrati u NBA ligu, a pritom je imenovao igrača sa kojim bi voleo da igra u istom timu.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Srpski internacionalac Miroslav Raduljica koji trenutno nastupa za italijansku EA7 Olimpiju iz Milana govorio je za grčku "Gazetu" o planovima za budućnost.

Bivši košarkaš Milvokija otkrio je da bi u budućnosti voleo da se vrati u NBA ligu, a tom prilikom je istakao da bi ostvarenje sna predstavljalo igranje u istoj ekipi sa Milošem Teodosićem.

"Znam da je Teo najbolji. Obožavam da igram sa njim, sve deluje tako lako. Ne znam kakvi su mu planovi za budućnost, ali voleo bih da ga vidim u NBA. U stvari voleo bih da igramo u istoj NBA ekipi" kazao je Raduljica.

Podrazumeva se da su grčki novinari morali da upitaju srpskog centra za još jednu mogućnost, a to je da jednog dana obuče dres Olimpijakosa, iako je u prošlosti brani boje Panatinaikosa.

"Da, definitivno bih voleo da zaigram u Grčkoj. A za Olimpijakos, ko zna? Ako bi mi ponudili ugovor, prvo bi morao da pročitam šta piše u njemu" konstatovao je Raduljica.

Srpski centar je nakon igranja za Milvoki Bakse nastupao za Šandong Lajonse i Panatinaikos, a imao je i kraću epizodu u Minesoti sa kojom je dva puta potpisivao ugovor na po deset dana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Donald Tramp
Wednesday, 07.12.2016
16:48

Kako bre crni Raduljica... nDa ga ne gura Đorđević na silu u Reprezentaciji taj bi igrao košarku za moju ulicu ako mu damo... Blage veze on nema,gde god igrao sutnuli ga....

avatar
pop94
Wednesday, 07.12.2016
16:11

Evo zamišljam...