''Zakleti zvezdaš'' Moka saslušao Džikića i - oprostio mu?!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 13.06.2016.
14:55
Izvor: Sportske.net, ekspres.net

Naš proslavljeni košarkaš u polednje vreme izaziva sve veću pažnju svojim kolumnama.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Kao što već znate, popularni Moka otvoreno i iskreno, kao i uvek, iznosi svoje stavove u vezi sa košarkaškim aktuelnostima na ovim prostorima, a proteklih nedelja je najaktuelnija bila finalna serija plej-ofa između Partizana i Crvene zvezde.

U svojoj prethodnoj kolumni za ''Ekspres'', Zoran Slavnić je između ostalog, prozvao i trenera Partizana Aleksandra Džikića, a ovoga puta otkrio je da mu se Džikić posle svega javio i da su razrešili nesuglasice.

''Ko je čitao moju prošlu kolumnu verovatno je zapamtio da sam kritikovao Džikića. Isprovociran prozivkom, nazvao me je i, čini mi se, iskreno se izvinio za grešku koju je napravio. Saslušao sam ga i oprostio. Idemo dalje'', piše Moka.

Što se tiče aktera finalne serije, posebno je izdvojio ''dečka sa m..ima'', Marka Gudurića, a pohvalio je i Filipa Čovića, koji je pružao odlične partije u mečevima za treće mesto protiv Mega Leksa.

Kada je njegova Zvezda u pitanju, Slavnić poručuje da će, bez obzira na sve kritike koje upućuje pojedincima, zauvek ostati ''zakleti Zvezdaš'', ali ni ovoga puta nije mogao bez provokativnih poruka Nebojši Ćoviću i treneru Dejanu Radonjiću, (in)direktno prizivajući njegov odlazak.

''Čoviću, znam da će Vam biti teško da ga zadržite. Ipak, kako se priča, tražen je u pola Evro-Azije (Turska!). Dajte sve od sebe, pa makar se ja nikad više ne vratio u košarku!'', naglasio je, između ostalog, Zoran Slavnić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke